Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor

211362
Lenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EULenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor | 62A9GAT1EU
Beoordeling
Artikelnummer211362
Fabrikantcode62A9GAT1EU
EAN code0195235002391
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 492,00

€ 406,61 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Conferentie Met Vertrouwen en Vertrouwelijkheid
Of u nu thuis inbelt, in een open kantoor werkt of voortdurend uw uitvalsbasis verschuift, de ThinkVision T27hv-20 maakt samenwerking op afstand gemakkelijk voor moderne werknemers zoals u. Dat komt omdat het elke functie die u nodig hebt binnen handbereik brengt, terwijl veel voorkomende problemen uit beeld worden genomen. Het is een professional in het omgaan met beeld en geluid om een videoconferentie-ervaring van wereldklasse te bieden. Bovenop alle functies waarop u zou hopen, zoals een 1080p IRRGB-webcam, ruisonderdrukkende microfoons en krachtige luidsprekers, zit de T27hv-20 boordevol geavanceerde functies die hem tot een klasse apart maken.

Als u bijvoorbeeld in een gedeelde ruimte werkt en bang bent dat nieuwsgierige ogen meekijken met uw vertrouwelijke gegevens, maakt Smart Guard, geleverd door Glance van Mirametrix®, uw scherm wazig zodra u wegkijkt of wegloopt of als wordt gedetecteerd dat iemand over uw schouder meekijkt.

En als u in een vergadering zit of gewoon druk bent, kunt u de Smart Traffic Light-functie gebruiken om uw collega's of enthousiaste kinderen te waarschuwen dat u niet gestoord wilt worden. Voor een optimale energiezuinigheid schakelt Smart Energy het scherm uit wanneer wordt gedetecteerd dat u niet meer achter uw bureau zit.

Omdat de ThinkVision T27hv een beeldscherm met USB-C-hub is, kan deze uw CO2-voetafdruk verlagen en zo nog meer energie besparen. Het scherm biedt ook een uitmuntende connectiviteit: met één kabel kunt u gegevens, video en zelfs Ethernet-signalen tegelijk overzetten, terwijl apparaten voeding van maximaal 90 W kunnen krijgen en zelfs een tweede beeldscherm via DP kan worden aangesloten voor een nog hogere productiviteit.

Met dit 27-inch QHD, IPS-beeldscherm (In-Plane Switching) ziet alle content die je erop zet er op zijn best uit: van de gezichten van je collega's aan de andere kant van de wereld tot high-definition video's en prachtige beelden die je presentatie verlevendigen. En het klinkt net zo goed als het eruit ziet. Twee naar voren gerichte luidsprekers van 3 W leveren een kristalhelder geluid voor videoconferenties met collega's. Ondertussen pikken de dubbele ingebouwde microfoons alleen geluiden op die van de voorkant van het scherm komen, dankzij de intelligente Synaptics AUDIOSMART®-technologie. Geluiden die van links en rechts komen, worden onderdrukt. Op die manier kunnen je collega's jou wel horen, maar niet je omgeving, zodat niemand afgeleid wordt. En niet alleen dat. Ze zullen je ook beter zien omdat de geïntegreerde 1080p IRRGB-camera van de T27hv kan worden aangepast om je in de perfecte hoek weer te geven terwijl je in de positie zit die voor jou het meest comfortabel is.

Als je werkt met gevoelige gegevens kan het delen van kantoorruimte nadelen hebben. Daarom vervaagt de T27hv via de Glance by Mirametrix®-software1 je scherm automatisch op het moment dat je wegkijkt of opstaat en je bureau verlaat. In opstellingen met meerdere schermen detecteert deze technologie zelfs wanneer je naar het andere scherm kijkt en vervaagt deze je content om nieuwsgierige blikken op afstand te houden. En als je niet op je workstation bent, detecteert de Smart Energy-technologie dit ook. Je scherm wordt dan gedimd, zodat je zowel energie bespaart als je beveiliging verdubbelt. Als je in een open kantoor werkt, waarschuwt het Smart Traffic Light anderen wanneer je videoconferenties aan het houden bent of je concentreert op dringende taken, zodat je niet te maken krijgt met onderbrekingen. Je kunt snel inloggen met gezichtsherkenning zonder je wachtwoord in te voeren, zodat je tijd en moeite bespaart bij het inloggen en je gebruik kunt maken van een extra beveiligingslaag. En voor extra gemoedsrust sluit het fysieke privacyschuifje van de ingebouwde webcam zelfs over de camera wanneer deze niet in gebruik is, zodat je in alle vertrouwelijkheid kunt werken.

Maak je werkdag eenvoudiger en efficiënter. Met de Smart Power-technologie van Lenovo wordt de energievoorziening voor het beeldscherm en de verbonden apparaten dynamisch geregeld, zodat je geen overbodige voedingskabels hebt liggen en je energie-efficiëntie kunt verbeteren. Multitasking-professionals kunnen hun horizon letterlijk verbreden door een tweede beeldscherm aan te sluiten via de DP-out-poort. Je kunt ook externe opslag, een toetsenbord of andere bedrijfskritieke apparaten aansluiten via meerdere poorten zoals HDMI 1.4, DP 1.2 en USB-A. Als je tijdens een gesprek plotseling moet overschakelen naar een koptelefoon heb je deze altijd bij de hand, want die hangt aan de handige haak net boven de gecombineerde audio-poort. Hierdoor ligt er geen rommel op je bureau en verlies je geen kostbare seconden aan onhandig gedoe.

Zakendoen betekent tegenwoordig schermtijd, of je nu op kantoor bent of thuis werkt. De TÜV Rheinland Eye Comfort-certificering voor de ThinkVision T27hv minimaliseert vermoeidheid van de ogen met de technologie voor weinig blauw licht zonder gele, scheve beelden. De Eyesafe®-gecertificeerde technologie voldoet aan de strengste industrienormen en vermindert blauw licht met behoud van de kleurnauwkeurigheid. De ingebouwde 1080p IRRGB-camera van het beeldscherm past de hoek aan, zodat je perfect en netjes in beeld bent. Het beeldscherm is uitgerust met ThinkColor 1-software1, zodat je de scherminstellingen eenvoudig via een schermmenu met de muis kunt aanpassen voor een betere gebruikerservaring. Met een ergonomische standaard die tot 135 mm in de hoogte kan worden versteld, tussen -5° en 35° van voren naar achteren kan worden gekanteld, van -90° tot 90° kan worden gedraaid en van -45° tot 45° van links naar rechts kan worden gedraaid, kun je het scherm altijd helemaal aan jouw wensen aanpassen. Als je ooit moeite hebt gehad om een koptelefoon aan te sluiten tijdens een conferentiegesprek, doordat de poorten aan de achterkant van het beeldscherm waren verborgen, dan zul je de toegankelijke, 3,5 mm-audioaansluiting van de T27hv voor gecombineerde audio-in- en uitgangen aan de zijkant waarderen.

Producteigenschappen Lenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
27.0 "
Resolutie
2560 x 1440 px
Resolutie type
Quad HD
Refresh rate
60 Hz
Beeldverhouding
16:9
Soort paneel
IPS
Kijkhoek
178/178 graden
Contrast
1000:1
Helderheid
350 cd/m2
Display technology
LED
Kleurdiepte
8 Bit
Reactietijd
6 ms
Backlight type
W-LED
Touchscreen
HDCP
Curved

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
DVI
HDMI
Mini HDMI
Aantal HDMI poorten
1 x
HDMI versie
1.4
DisplayPort
Mini DisplayPort
Aantal Displayport aansluitingen
2 x
DisplayPort versie
1.2
Thunderbolt
Ingebouwde USB-hub
Aantal USB Type-A downstream-poorten
4
USB Type-C
USB Type-C DisplayPort alt. modus
Hoofdtelefoon aansluiting

Audio

Speakers
Aantal luidsprekers
2
Vermogen
6 Watt

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Hoogte-instelling
135 mm
Pivot hoek
-90 - 90-¬ graden
Draaibaar
Horizontaal draaibaar
-45 - 45-¬ graden
Kantelbaar
Bereik kantelhoek
-5 - 35-¬ graden

Kenmerken

VESA
100x100 mm

Energie

Energie efficientieklasse (SDR)
G
Energieverbruik (SDR) per 1000 uur
27 kWu
Stroomverbruik
25.0 Watt

Design

Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot
Kleur
Zwart

Camera

Webcam

Gewicht en omvang

Breedte
614 mm
Diepte
208 mm
Hoogte
608.6 mm
Gewicht (met standaard)
7350 g
Breedte ( zonder voet )
613.6 mm
Diepte ( zonder voet )
45.5 mm
Hoogte (zonder voet )
412.6 mm
Gewicht
7.35 kg

Verpakking

Type verpakking
Doos
Breedte verpakking
860 mm
Diepte verpakking
159 mm
Hoogte verpakking
515 mm
Gewicht verpakking
10550 g

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC, USB Type-C

Aanvullende producten voor Lenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor

Artnr Omschrijving Ga Prijs
999105 Pixelverzekering monitor, 301-500 euro - € 15,00

Gerelateerde artikelgroepen Lenovo ThinkVision T27hv-20 27inch Monit monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.