Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS

211897
Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS | 4160783Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS | 4160783Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS | 4160783
Beoordeling
Artikelnummer211897
Fabrikantcode4160783
EAN code3362934111595
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 319,00

€ 263,64 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Thrustmaster T248 is voorzien van een nieuw geoptimaliseerd HYBRID DRIVE-systeem met een gemengd riem- en tandwielmechanisme voor krachtige, realistische en veelzijdige force feedback. Hij is 70% krachtiger (vergeleken met de vorige hybride racesturen van Thrustmaster (T150-reeks) en beschikt daarnaast over geavanceerde nieuwe functies, zoals force feedback-presets die tijdens het gamen on the fly kunnen worden gewijzigd, magnetische schakelpaddles, een interactief scherm met meer dan 20 verschillende displays en een magnetische pedaalset met 4 drukmodi op het rempedaal. De T248 is ontworpen voor alle gamers die op zoek zijn naar performance en immersie - inclusief degenen die zichzelf willen ontdoen van hun toetsenbord, muis of gamepad, en gebruikers die hun races naar een hoger niveau willen tillen na ooit te zijn begonnen met een stuur dat bedoeld is voor beginners. Dit gloednieuwe racestuur is officieel gelicentieerd voor PlayStation 5 en PlayStation 4, en is compatibel met PC.

Thrustmaster Race Dashboard Display
De T248 biedt keuze uit meer dan 20 verschillende displays op het ingebouwde scherm: manuele aanpassing van een scala aan instellingen (selectie van het force feedback-type, de rotatiehoek van het stuur, enz.), of de door de gebruiker gekozen telemetrie-informatie (overbrengingsverhouding, toerental, beste rondetijd van de gamer, enz.).

Dynamische Force Feedback
De T248 beschikt over 3 types force feedback (presets inbegrepen), compatibel met alle games en direct aanpasbaar op het stuur:

FFB 1: Force feedback 100% evenredig met de door het spel vereiste kracht.
FFB 2: verbeterde force feedback voor een betere slipcontrole.
FFB 3: verbeterde force feedback, waardoor gebruikers alle race-effecten van het circuit (stoepranden, wegslippen) duidelijk kunnen voelen.

Next-gen Hybrid Drive Systeem
De T248 biedt gamers extra performance (tot 70% meer dan de T150, het voormalige hybride racestuur van Thrustmaster) en domineert racetracks dankzij zijn intensiteit. De uitstekende bestuurbaarheid die mogelijk wordt gemaakt dankzij dit hybride systeem vermijdt contra-intuïtieve sensaties en wrijvingsproblemen die vaak voorkomen bij racesturen zonder een riemaandrijvingscomponent.

25 actieknoppen
De T248 is voorzien van twee dual-position encoders (omhoog en omlaag) aan de uiteinden van de centrale spaken van het stuur en beschikt over bijna twee keer zo veel actieknoppen als oudere racesturen van Thrustmaster (T150-reeks). Dankzij deze uitgebreide reeks van fysieke en virtuele knoppen heeft de gebruiker altijd genoeg keuze bij het toewijzen van race controls, in elk game type.

Magnetische Schakelpaddles
Dankzij de magnetische H.E.A.R.T-technologie zorgen de schakelpaddles van de T248 voor een supersnelle schakeling, met een duidelijk en nauwkeurig activeringsgevoel (reactietijd van 30 ms) om rijfouten te voorkomen. Deze gepatenteerde technologie, gebaseerd op een contactloos systeem van magneten zonder enige wrijving, staat bovendien garant voor een ongekende levensduur van het product op lange termijn - zelfs bij de meest intense gamesessies.

Magnetische pedaalset
De T3PM magnetische pedaalset biedt een uitzonderlijke precisie van een duizendste van een seconde en maakt het mogelijk om 4 drukstanden op het rempedaal in te stellen. Met een volledig soepele beweging en het vermijden van precisieverlies na verloop van tijd, zoals dat wel het geval is bij standaard pedaalsets die werken op basis van potentiometers, betekent de T3PM een grote, opvallende sprong voorwaarts, zowel wat betreft veelzijdigheid als reactiesnelheid in de game.



Producteigenschappen Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS

Force feedback

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor Xbox Series X|S
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PlayStation 5
Geschikt voor PlayStation 4

Design

Soort apparaat
Stuur + Pedalen

Producteigenschappen van Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS

    • https://youtu.be/iea5tzXQSB4

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
554886 Thrustmaster TH8A Add-On Shifter 24 € 185,00

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster T248 Racestuur, PC & PS

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesim Accessoires
Klik hier voor Racesim Accessoires
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.