Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Optoma DS-1123PMG+

562672
Beoordeling
Artikelnummer562672
FabrikantcodeDS-1123PMG+
EAN code5060059048519
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 259,00

€ 214,05 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Optoma PMG Manual schermen bevatten 'Reduction-Retraction'. Trek simpelweg licht omlaag om het slotmechanisme vrij te maken, laat het scherm los en het zal langzaam oprollen in the kast.

Constructie
Optoma's mat witte stof is samengesteld uit 4 verschillende lagen, waarin een blad van geweven "fibre-glass" zit, dat helpt om de statische electriciteit en wat het belangrijkste is, om kreukels en golven te voorkomen. De schermstof bestaat uit een speciaal materiaal dat lichtverlies voorkomt, waardoor het scherm met vrijwel iedere projector te gebruiken is.

De buitenkant van ons mat witte scherm bevat 'PVC microdot' technologie om de best mogelijke reflectie te bewerkstelligen, terwijl de nieuwste technologie in schermconstructie er voor zorgt dat het scherm lange tijd volledig vlak blijft zonder te bobbelen.

Links met betrekking tot Optoma DS-1123PMG+

.   http://www.optoma.nl/ScreenDetails.aspx?ModelType=Manual&PTypedb=Screens&ShowMen...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.