Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology Device License Pack x 8

567471
Beoordeling
Artikelnummer567471
FabrikantcodeDEVICE LICENSE (X 8)
EAN code4711174721801
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 423,00

€ 349,59 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Synology Device License Pack x 8
Synology Surveillance Device License Packs zijn bedoeld voor een uitbreiding van de camera's en I/O modules die zijn aangesloten op Synology Surveillance Station. Standaard zijn er twee apparaat licenties op een DiskStation of RackStation geïnstalleerd. Echter, als Surveillance Station op Virtual DSM of Docker DSM draait, dan zijn er geen standaard apparaat licenties aanwezig.

Overzicht
Door op de gebruikersinterface van Surveillance Station de licentiesleutel toe te passen kunt u meerdere apparaten in het netwerk installeren en beheren. Meestal zal elke IP-camera en I/O-module slechts één licentie vereisen. Echter, er zijn een aantal camera's die verschillende factureringsmethoden hebben. Raadpleeg het onderstaande gedeelte voor meer informatie.

Om het maximale aantal ondersteunde IP-camera's en I/O modules op elk Synology-product te weten te komen, raadpleegt u de specificaties van elk model.

Gerelateerde artikelgroepen Synology Device License Pack x 8

Netwerk Opslag (NAS)
Klik hier voor Netwerk Opslag (NAS)
 
Netwerk Opslag 19" (NAS)
Klik hier voor Netwerk Opslag 19
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.