Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ratchet & Clank 3 (Platinum) [PS2]

630976
Beoordeling
Artikelnummer630976
Fabrikantcode-
EAN code0711719692355
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
In navolging op het gezegde over het cijfer drie (al het goede schijnt in drieën te komen), scoort Insomniac Games een hattrick met de opvolger van het ongekend populaire Ratchet & Clank 2, Locked and Loaded, waarmee het mogelijk is om je kunsten online te vertonen.

In Ratchet & Clank 3 wordt het ruimtereizende paar weer herenigd voor een interplanetair avontuur vol spionage. Wapenexpert Ratchet en zijn stalen maatje Clank bundelen hun krachten nu er weer een missie op hen ligt te wachten op de planeet Veldin, de thuisbasis van Lombax. Hun doel: het redden van al het natuurlijke leven in het heelal. En je kunt nu als het bijdehante duo niet alleen de game spelen in een spel voor één speler, het is nu ook mogelijk om met een groep vrienden mee te doen aan een van de online multiplayer-speltypen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.