Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

iiyama monitoren
G-Master™ - Ontketen je game
De iiyama G-Master™ #monitors4gamers waren bedoeld om echte hardcore gamers het concurrentievoordeel te geven dat ze nodig hebben om hun volledige gaming potentieel te benutten. In alle stadia; concept, ontwerp en ontwikkeling +´┐Żn verpakt met de juiste specificaties, zijn ze dé ultieme partners in de strijd.

De iiyama G-Master™ #monitors4gamers vertegenwoordigen drie verschillende clans. Kies Red Eagle™ om je aan te sluiten bij het professionele team, met een combinatie van de snelste reactietijd en een verversingssnelheid van 144 of 165Hz. Om in het spel te stappen ga je voor de Black Hawk™ met een aantrekkelijke verversingssnelheid van 100Hz. De 240Hz Gold Phoenix™ met 0.4ms MPRT is de ultieme keuze voor de doorgewinterde competitieve gamers, zodat ze hun gaming skills volledig kunnen benutten.

Alle G-Master™ #monitors4gamers ondersteunen Adaptive Sync-technologie.

Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.

Sliding Image
Sliding Image
Sliding Image
Red Eagle™ - join the PRO squad
Red Eagle is een echte game changer die ware gamers het concurrentievoordeel geeft dat ze nodig hebben om in een fractie van een seconde beslissingen te nemen. Met een zinderende responstijd zorgt hij voor een vloeiende en nauwkeurige overgang tussen afbeeldingen. Het maakt niet uit wat je voorkeur heeft: RTS, FPS, MOBA en MMO - kies Red Eagle en plaats jezelf bovenaan de voedselketen van de gaming-gemeenschap.

Bekijk alle Red Eagle™ monitoren →


Sliding Image
Sliding Image
Sliding Image
Red Eagle™ - join the PRO squad
Betreed het volgende niveau van visuele pracht met de Red Eagle Curved monitoren. Ze pronken met een gestroomlijnd, modern ontwerp in combinatie met een kromming die je gezichtsveld omhult en je meeneemt naar het hart van de actie. Of je nu een toegewijde gamer bent die op zoek is naar het ultieme voordeel of een professional die precisie en helderheid vereist bij elke taak, deze monitoren zijn vervaardigd om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Bekijk alle Red Eagle Curved™ monitoren →


Sliding Image
Sliding Image
Sliding Image
Black Hawk™ - Get in the game
De Black Hawk kan Full HD-beelden weergeven met 75Hz en is de perfecte partner tijdens je gaming-avonturen. Gewapend met de Black Tuner-functie en Adaptive Sync-technologie met een verbluffende responstijd, garandeert de Black Hawk dat je zelfs in de schaduwrijke schermgebieden elk klein detail zult zien en in een oogwenk op de veranderende situatie kunt reageren.

Bekijk alle Black Hawk™ monitoren →


Sliding Image
Sliding Image
Sliding Image
Gold Phoenix™ - Get in the game
De Gold Phoenix is de ultieme monitorkeuze voor de doorgewinterde competitieve gamer. Met een verversingssnelheid van 240Hz, een verbluffende responstijd van 0.4ms MP en FreeSync Premium game je vloeiend op de zwaarste instellingen en heb je altijd een streepje voor op je tegenstanders. Ervaar levensechte kleuren en pas je schermpositie eenvoudig aan met behulp van de in hoogte verstelbare voet voor alle comfort tijdens marathon gamesessies.

Bekijk alle Gold Phoenix™ monitoren →Vergelijk de clans
Lees meer over de verschillende clans om erachter te komen welke de juiste keuze is voor jou.


Red Eagle™
Red Eagle Curved™
Blac Hawk™
Gold Phoenix™


Paneel
Verversingssnelheid


Adaptive Sync


Voor gedefinieerde en aangepaste spelmodi


Black Tuner


Ontwerp


TN Full HD/WQHD, Fast IPS Full HD/WQHD, IPS UWQHD, VA Full HD/WQHD/UWQHD


144Hz/165Hz


jajaja


in hoogte verstelbaar, slim lineVA1500R, FullHD/WQHD/UWQHD
144Hz/165Hz/180Hz


ja (FreeSync/FreeSync Premium Pro)


jaja


soms in hoogte verstelbaar, slim lineTN Full HD, IPS Full HD, IPS WQHD
100Hz


jajaja


soms in hoogte verstelbaar, slim lineIPS Full HD

240Hz


jajaja


in hoogte verstelbaar, slim line