Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Naamloos document

OMADA MKB NETWERK PAKKETTEN

TP-Link Omada is een slimmere end-to-end cloudoplossing speciaal voor bedrijfsnetwerken en integratie van gateways, switches, access points, en meer in een volledige Software Defined Networking (SDN)-oplossing. TP-Link Omada biedt 100% gecentraliseerd cloudbeheer om een zeer schaalbaar netwerk te creëren - allemaal bestuurd vanuit één enkele interface, overal en altijd.

Onderstaande bundels zijn samengesteld als totaaloplossing voor het MKB. Lees meer info over de producten die in de bundel zitten.

Accesspoint

Lees meer

Switch

Lees meer

Controller

Lees meer


MINI Bundel

☖ Geschikt voor 150 - 350m² oppervlakte


 • 3 x EAP653 Slim, WiFi 6 accesspoint
 • 239719

 • TL-SG2210P Gigabit Smart Switch
 • 548612

 • Omada Cloud Controller OC200
 • 191283

€ 604,-€ 544,-

MIDI Bundel

☖ Geschikt voor 300 - 1000m² oppervlakte


 • 5 x EAP653 Slim, WiFi 6 accesspoint
 • 239721

 • TL-SG2218P JetStream 18-Port Gigabit Smart Switch
 • 233956

 • Omada Cloud Controller OC200
 • 191283

€ 970,-€ 820,-

MAXI Bundel

☖ Geschikt voor 800 - 2000m² oppervlakte


 • 10 x EAP653 Slim, WiFi 6 accesspoint
 • 239722

 • TL-SG2428P JetStream 28-Port Gigabit Smart Switch
 • 208582

 • Omada Cloud Controller OC200
 • 191283

€ 1.663,-€ 1333,-

Stap 1


Sluit de Omada Powered-apparaten ter plaatse aan en verbind ze met internet

Stap 2


Schrijf de apparaten in via uw Omada Cloud Dashboard

Stap 3


Apparaten halen het configuratiebestand automatisch op uit de cloud

Stap 4


Geniet van 100% externe provisioning en cloudbeheer


Accesspoint


Een WiFi accesspoint is een apparaat dat draadloze netwerkverbindingen mogelijk maakt. Het fungeert als een draadloze router die draadloze apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets, verbindt met een bekabeld netwerk.

Met deze bundel ontvang je de EAP653 Slim.

TP-Link EAP653 Slim, WiFi 6 accesspoint


 • Ultrasnelle WiFi 6 snelheden: gelijktijdig 574 Mbps op 2,4 GHz en 2402 Mbps op 5 GHz.

 • High-Efficiency WiFi 6: profiteren van hogere snelheden met meerdere apparaten.

 • Gecentraliseerd cloudbeheer: beheer het hele netwerk lokaal of vanuit de cloud, bijvoorbeeld via de Omada-app.

 • 160 MHz-kanaal: verdubbel de data tijdens piektransmissietijden op een enkele stream met HE160.

 • Naadloos roamen: videostreams en spraakoproepen worden niet beïnvloed als gebruikers zich tussen locaties verplaatsen.

 • Omada Mesh: maakt draadloze connectiviteit tussen toegangspunten mogelijk voor een groter bereik en flexibele inzet.

Wil je meer leren over dit product?


Blijf altijd verbonden met snelle roaming


Zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van ononderbroken streaming wanneer ze zich verplaatsen door clients automatisch naar de toegangspunten met het optimale signaal te schakelen.

Ultraslank ontwerp zorgt voor meer flexibiliteit


Uitzonderlijke prestaties met een compact ontwerp zorgen voor een eenvoudige WiFi-installatie terwijl ruimte wordt bespaard. Het elegante uiterlijk zorgt ervoor dat de EAP653 perfect past in elk modern kantoor, hotel, klaslokaal of café.


Eenvoudig te monteren met verfijnd industrieel ontwerp


 • Duw tegen de houder       
 • Roteren om te vergrendelen

Switch


TP-Link Omada Netwerk Switch


Een netwerkswitch is een apparaat dat wordt gebruikt in computernetwerken om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. Het fungeert als een centrale hub waardoor gegevenspakketten efficiënt kunnen worden doorgestuurd tussen verschillende apparaten in het netwerk, zoals computers, printers, servers en andere netwerkapparatuur.

De switch maakt gebruik van de MAC-adressen van de aangesloten apparaten om gegevenspakketten te ontvangen en naar de juiste bestemming te sturen. Hierdoor kunnen apparaten binnen het netwerk rechtstreeks met elkaar communiceren, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.

Een netwerkswitch kan ook verschillende poorten hebben, waardoor meerdere apparaten gelijktijdig kunnen worden aangesloten. Dit biedt de mogelijkheid om een efficiënt en goed georganiseerd netwerk op te zetten, waarbij gegevensverkeer tussen de apparaten in het netwerk geoptimaliseerd wordt.

Kortom, een netwerkswitch faciliteert de communicatie tussen apparaten in een netwerk en zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.

Wil je meer leren over dit product?Controller


TP-Link Omada Cloud Controller OC200


Een netwerkcontroller is een component of apparaat dat verantwoordelijk is voor het beheer en de controle van een netwerk. Het biedt de mogelijkheid om het netwerkverkeer te monitoren, beheren en optimaliseren. De specifieke functies van een netwerkcontroller kunnen variëren, afhankelijk van het type en de complexiteit van het netwerk.

Enkele taken en functionaliteiten van een netwerkcontroller zijn:

Netwerkconfiguratie en provisioning: Een netwerkcontroller kan worden gebruikt om netwerkapparaten, zoals switches, routers en accesspoints, centraal te configureren en te beheren. Hierdoor kan het netwerk snel en effici+´┐Żnt worden opgezet en onderhouden.

Verkeersbeheer: Een netwerkcontroller kan verkeersstromen binnen het netwerk bewaken, controleren en prioriteren. Dit stelt netwerkbeheerders in staat om bandbreedte te optimaliseren, Quality of Service (QoS) te implementeren en verkeer te routeren op basis van vooraf gedefinieerde regels en beleid.

Beveiliging en toegangscontrole: Een netwerkcontroller kan helpen bij het implementeren van beveiligingsmaatregelen, zoals firewallregels, virtuele priv+´┐Żnetwerken (VPN's) en authenticatiemechanismen. Het kan ook gebruikt worden voor het beheren van gebruikers- en apparaattoegang tot het netwerk, bijvoorbeeld door middel van authenticatieprotocollen en het toepassen van strikte toegangscontrole.

Monitoring en troubleshooting: Een netwerkcontroller kan het netwerkverkeer en de prestaties van de netwerkapparaten monitoren. Het kan informatie verzamelen over de netwerkstatus, verbindingsproblemen detecteren en helpen bij het oplossen van netwerkproblemen door het bieden van gedetailleerde analyse- en diagnosefuncties.

Over het algemeen biedt een netwerkcontroller dus een gecentraliseerd beheer en controle van het netwerk, waardoor netwerkbeheerders efficiënter kunnen werken, de prestaties kunnen optimaliseren en de beveiliging kunnen verbeteren.

Wil je meer leren over dit product?Bestelproces


1. Doe de artikelen van de bundel in je winkelmandje

2. Voer de actiecode in voor de juiste bundel; OMADAMINI, OMADAMIDI of OMADAMAXI.

3. Geniet van je bundelkorting!