Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

acer-aspire-3

Aspire Laptops

Of het nu gaat om alledaagse activiteiten of professionele taken; je profiteert van een compleet nieuw niveau van design en prestaties.

acer-aspire-3

Aspire 3

Krachtige alleskunner

Dankzij een krachtige processor en een goede grafische kaart kun je moeiteloos en snel video's bekijken, op internet surfen en werken. Apps worden snel geladen en multitasken gaat efficiënt. Bovendien biedt de Aspire 3 voldoende ruimte voor opslag en heb je genoeg poorten voor al je behoeften.

Perfect geschikt voor alledaags gebruik.

Bekijk Aspire 3 laptops
acer-aspire-5

Aspire 5

Krachtig en productief

De Aspire 5 is verkrijgbaar met diverse krachtige processoren en grafische kaarten. Het scherm heeft een hoge screen-to-body ratio. Daarnaast beschik je over snelle WiFi (toegang tot WiFi 6) en een overvloed aan opslag en geheugen. Bovendien is hij voorzien van Acer True Harmony voor een nog betere geluidskwaliteit.

Perfect geschikt voor al je multitaskingbehoeften.

Bekijk Aspire 5 laptops
acer-aspire-7

Aspire 7

Krachtpatser

Achter het eenvoudige design schuilt een krachtige processor. Een NVIDIA™ grafische kaart geeft je laptop superkracht, of je hem nu voor werk of games gebruikt. Ook dit scherm heeft een hoge screen-to-body ratio, maar nu met een nóg beter kleurcontrast. Het subtiele donkere ontwerp geeft de laptop een professionele uitstraling, zodat hij overal op zijn plek is.

Perfect geschikt voor multimedia.

Bekijk Aspire 7 laptops

Aspire Desktops

Diverse formaten en configuraties om elke taak aan te kunnen. De klassieke cover en de uniek geribbelde randen zorgen ervoor dat je altijd in stijl werkt. Stemmen en speciale effecten zijn helderder dan ooit dankzij HD 5.1 Surround Sound. Geen netwerkkabels meer, verbind de Aspire simpelweg via WiFi.

acer-aspire-xc

Aspire XC

Grootte doet ertoe

Een compacte behuizing van 8 liter heeft het ideale formaat voor op of onder een bureau.

Bekijk Aspire XC desktops
acer-aspire-tc

Aspire TC

Grootte is belangrijk

De grote behuizing van 16 liter biedt veel extra ruimte voor toekomstige uitbreiding.

Bekijk Aspire TC desktops