Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Betalen in termijnen met Santander

Goed plan, koop nu en betaal later bij Informatique met Santander

Dure maand gehad? Geen paniek, bij Informatique kunt u nu betalen in termijnen in samenwerking met Santander. Wilt u hier gebruik van maken? Kom dan naar een onze winkel en vergeet niet uw legitimatiebewijs en bankpas mee te nemen* Benieuwd hoe Santander werkt? Lees dan verder.

1. Klantgegevens: Het proces gaat geheel digitaal en begint bij het invullen van uw gegevens op onze tablet. Met deze gegevens controleert Santander direct of u in aanmerking komt om in termijnen te betalen. Als u in aanmerking komt wordt er een foto gemaakt van uw legitimatiebewijs en bankpas.

2. Leeninformatie: Er wordt een kredietbedrag bepaald voor de lening en u krijgt een overzicht te zien van de mogelijke looptijden waar u voor in aanmerking komt. Hieruit volgt een maandbedrag dat u moet gaan betalen. Het is mogelijk om een aanbetaling te doen waardoor het kredietbedrag, en daarmee ook het maandbedrag, lager wordt. Ook heeft u de mogelijkheid om gedurende de kredietlooptijd gratis extra of eerder af te lossen.

3. Lening keuze: Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een looptijd met bijbehorend maandbedrag tekent u direct op onze tablet de aanvraag en ontvangt u een getekend exemplaar in uw e-mail.

4. Afronding: Dat is alles! U kunt direct genieten van uw nieuwe product(en).

* Om gebruik te maken van Santander moet het kredietbedrag tussen de €250,- en €1000,- liggen. U dient een kopie van uw loonstrook of bankafschrift mee te nemen niet ouder dan 2 maanden en een overzicht van uw vaste lasten.