Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wooting Two | analoog mechanisch toetsenbord


De Wooting Two is een uitzonderlijk toetsenbord in het leven geroepen voor en door gamers. Na de Wooting One is er nu dankzij de 906 backers op Kickstarter een full-size versie van dit speciale toetsenbord verkrijgbaar: de Wooting Two!


Een analoog toetsenbord met Flaretech switches

De Wooting Two is een analoog mechanisch toetsenbord met door Wooting ontworpen Flaretech switches. De FlareTech switches registreren bij elke toetsaanslag hoever je de toets indrukt, waardoor jij je favoriete games met veel meer controle speelt. De Wooting Two is een toetsenbord en een controller in één! Stuur nog nauwkeuriger in racegames en loop vloeiender in shooters. Draai een flauwe of scherpe bocht door de WASD-toetsen een klein beetje of juist volledig in te drukken. De toetsen van de Wooting Two werken op dezelfde manier als een joystick controller.

Keybinding op een hoger level

Het exceptionele van de Flaretech switches is de Double Keystroke Technology waarmee je meerdere acties kunt binden aan dezelfde toets. Sluip bijvoorbeeld in game bij het half indrukken van de toets en sprint door de toets helemaal in te drukken. Of verbindt bij Fortnite select building, building en terug switchen naar je wapen aan dezelfde toets.De volledige regie in handen

De Wooting Two geeft je alle opties om het toetsenbord volledig naar jouw smaak in te stellen. Zo is het mogelijk om zelf het activatiepunt van de toetsen in te stellen. Gebruik een hoog activatiepunt voor een snellere reactietijd tijdens het gamen of een lager activatiepunt voor foutloos typen. Met de vrijheid van een instelbaar activatiepunt tussen de 1,5 en 3,6 millimeter is de keuze aan jou!

Een toetsenbord voor iedereen

De Wooting Two heeft nog meer aanpasmogelijkheden, zoals de per toets aan te passen RGB verlichting en verwisselbare switches en keys. Dit alles, samen met de sterke anti-ghosting en N-Key Rollover, zorgt ervoor dat dit unieke toetsenbord bij iedereen past.

Rood of blauw?

Wat is eigenlijk het verschil tussen de Flaretech Prism Red en Blue switches?
Flaretech Red switches zijn stil en lineair, dit betekent dat ze geen voelbare of hoorbare feedback geven als je de toetsen aanklikt. De rode switches zijn meer geschikt voor gaming dan de blauwe switches.
Flaretech Blue switches zijn tactile en "clicky". Deze switches geven voelbare feedback en zijn goed hoorbaar wanneer je ze aanklikt. De blauwe switches zijn meer geschikt om mee te typen.
Bij beide soorten switches is het activatiepunt instelbaar.
  • Weergave
  • Er zijn 2 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW