Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Acer special Promo monitoren


Predator XN3

Full-HD 1080p - dezelfde resolutie die professionals gebruiken. Sla je slag met deze snelheidsduivel op volledig ergonomische standaard met twee armen. Deze monitor kan worden gekanteld, geroteerd en in hoogte worden versteld. Je kunt hem zelfs 90 graden draaien als je wilt.

Haperingen en onscherpte behoren tot het verleden dankzij een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, een responstijd van 1 ms en met NVIDIA® G-Sync®. Er zijn maar weinig andere technologieën die aan deze synchronisatiesnelheid kunnen tippen.

De slanke, ZeroFrame™ XN3 met TN paneel technologie is ontworpen voor snelle games. Deze monitor hoort gewoon thuis in jouw setup.

Nitro VG270

Met 27" is de Nitro VG270 monitor is slag groter dan de Predator XN3. De Nitro heeft weliswaar geen vernieuwingsfrequentie van 144 Hz, maar heeft wel een 4K Ultra HD resolutie. Met een resolutie van 3840x2160 pixels is dit vier maal meer dan Full HD. Je krijgt meer pixels te zien en dus meer details op je monitor. Met een scherpere weergave geniet je van een betere kijkbeleving.

Daarnaast beschikt de Nitro VG270 over een IPS paneel in tegenstelling tot een TN paneel die de Predator XN3 heeft. Een TN paneel heeft als voordeel dat het sneller is dan een IPS scherm, waardoor het dus snellere reactietijden (ms) en vernieuwingsfrequenties (Hz) kan behalen.
Daarentegen geeft een IPS beeldscherm scherpere beelden en nauwkeurigere kleuren. Bovendien is ook de kijkhoek groter.

Maak jouw keuze

Laten we eerst voorop stellen dat beide modellen prima kwalitatieve monitoren zijn met goede prestaties.

Ben je een echte gamer die altijd wilt winnen en elke seconde, in dit geval elke milliseconde, de controle wilt hebben? Ga dan voor de supersnelle en scherpe Predator XN3.

Hecht je meer waarde aan kwalitatieve kleuren en nog scherper beeld en kijk jij naast het gamen ook graag naar films of bewerk je foto's/video's? Ga dan voor de Nitro VG270.

  • Weergave
  • Er zijn 2 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW