Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston DT Locker+ G3 en DT Vault Privacy 3.0


DataTraveler® Locker+ G3

Vergrendel uw persoonlijke gegevens met de Kingston's DataTraveler® Locker+ G3. Het is een veilig en handige manier om ontvangstbewijzen, bankafschriften en andere gevoelige documenten te beveiligen met hardware-encryptie en wachtwoordbeveiliging voor een dubbele beveiliging van gegevens. De schijf vergrendelt zichzelf en wordt opnieuw geformatteerd na 10 mislukte inlogpogingen op rij, zodat gebruikers de geruststelling kunnen hebben dat hun gegevens veilig zijn, zelfs als de schijf verloren of gestolen is. DataTraveler Locker+ G3 biedt cloud-back-up als een optionele functie.

• Gebruiksvriendelijk; geen installatie van applicaties nodig
• Hardware-encryptie en superieure wachtwoordbeveiliging
• Automatische optie voor cloud-back-up zodat u altijd en overal bij uw gegevens kunt
• Aan te passen met uw logo en/of digitale bestanden

DataTraveler® Vault Privacy 3.0

Bescherm de gevoelige gegevens van jouw bedrijf.
Kingston's DataTraveler® Vault Privacy 3.0 USB-Flashdrive biedt betaalbare bedrijfsbeveiliging met 256-bit AES hardware-encryptie in XTS-modus. Het beschermt 100 procent van de opgeslagen gegevens en verplicht tot een complexe wachtwoordbeveiliging met kenmerken waaraan minimaal moet worden voldaan om onbevoegde toegang te voorkomen. Voor extra gemoedsrust wordt de schijf na 10 pogingen van onbevoegde toegang geblokkeerd en opnieuw geformatteerd.

Betaalbare bedrijfsbeveiliging
Organisaties kunnen schijven aanpassen om te voldoen aan de eisen die interne IT-afdelingen van bedrijven stellen, rangschikking van nummering, maximum aantal wachtwoordpogingen, minimale wachtwoordlengte en aangepaste productidentificatienummers voor integratie in standaard end-point managementsoftware (white-listing) zijn allemaal via aanpassing verkrijgbaar.
De technologie voor SuperSpeed USB 3.0 houdt in dat eindgebruikers voor beveiliging geen overdrachtssnelheden hoeven op te offeren. DTVP 3.0 is FIPS 197 gecertificeerd en TAA-geschikt, om te voldoen aan de IT-eisen die interne afdelingen en de overheid vaak stellen.  • Weergave
  • Er zijn 10 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW