Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Transcend StoreJet 25M3


De Transcend StoreJet 25M3 2,5 4TB USB 3.1 robuuste externe harde schijf combineert superieure schokbestendige eigenschappen met de USB 3.1 Gen 1-interface, wat zorgt voor ultrasnelle bestandsoverdracht en het hoogste niveau van antischokbescherming.

Razendsnelle overdrachtssnelheden
De StoreJet 25M3 externe harde schijf is uitgerust met de USB 3.1 Gen 1-interface, voor razendsnelle overdrachtssnelheden tot 5 Gbps.

Uitstekende bescherming tegen schokken
De StoreJet 25M3 is voorzien van een drietraps schokbeschermingssysteem dat voldoet aan de Amerikaanse militaire valtestnormen om de gegevens op de schijf volledig te beschermen. Het drietraps schokbeschermingssysteem omvat een siliconenrubberen behuizing, een interne schokabsorberende ophangingsdemper en een versterkte harde behuizing.

Automatische back-up met één druk op de knop
De StoreJet 25M3 is uitgerust met een knop voor automatische back-up met één druk op de knop die direct een back-up van uw gegevens maakt met slechts één druk op de knop *. Met de knop kunt u de harde schijf ook opnieuw aansluiten op uw pc zonder dat u deze hoeft los te koppelen en opnieuw te plaatsen.

*Transcend Elite software is vereist.
  • Weergave
  • Er zijn 3 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW