Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Netgear WiFi 6Misschien weet je het niet...

Maar er is een goede kans dat de WiFi in jouw gehele huis verouderd is. Jouw router is in feite de boosdoener. Hoewel het systeem werd gebruikt om snel internet te leveren aan jouw laptop en smartphone, is het niet ontworpen om te voldoen aan de vraag van alle slimme apparaten, consoles, tablets, 4K-tv's, thermostaten en nog veel meer apparaten die bandbreedte nodig hebben.

Jij verdient het om waar voor jouw geld te krijgen en jij verdient dan ook een WiFi-netwerk dat is ontwikkeld om de apparaten van vandaag en morgen aan te kunnen.

NETGEAR Wi-Fi 6 en niet Wi-Fi- 6.

Wi-Fi 6 is een standaard wat op veel producten zit, bij andere aanbieders ook. Daarom heeft Netgear niet Wi-Fi 6, maar NETGEAR Wi-Fi 6. Maar wat is dan het verschil?

Dat lees je hieronder, maar om alvast kort te vertellen. Vanuit NETGEAR werken zij met Wi-Fi 6 op zowel de 2.4 GHZ band als op de 5 GHZ band. En dat is iets unieks!

CAPACITEIT

Upgrade jouw WiFi naar de nieuwste standaard.

Met WiFi 6 beschikt je over tot wel 4x meer apparaatcapaciteit dan met WiFi 5, zodat je verbinding kunt maken en kunt streamen op al jouw apparaten zonder de snelheid of betrouwbaarheid te beïnvloeden.

Zeker in de tijd van nu is Wi-Fi 6 een must-have. Er wordt meer thuis gewerkt waarbij er meerdere personen gebruik maken van jouw netwerk. Bovendien hebben we steeds meer slimme apparaten in huis die ook allemaal op het netwerk verbonden zijn. Heb je dat nog niet, dan komt dat vast nog wel. Wi-Fi 5 is al erg snel, maar wordt langzamer indien er meerdere apparaten verbonden zijn. Bij Wi-Fi6 is dat niet het geval. Hiermee heb je met meer apparaten snel en stabiel internet.

SNELHEID

Wi-Fi kan je vergelijken met een snelweg.

WiFi 6 ondersteunt maximaal 12 streams tegelijk. Geniet van razendsnelle snelheden op al jouw aangesloten apparaten en neem afscheid van buffering en vertraging. Hierdoor is er genoeg bandbreedte. Dit in combinatie met het juiste management systeem zorgt ervoor dat jouw apparaten stabiel blijven lopen. Vergelijk het met een snelweg waar matrixborden boven hangen die bij druk verkeer een extra baan openzetten.

EFFICIËNTIE

Haal alles uit jouw WiFi 6-apparaten.

Veel van de nieuwste smartphones en laptops werken al op WiFi 6. Door jouw WiFi thuis te upgraden naar WiFi 6 kun jij jouw nieuwe slimme apparaten verbinden met de krachtigste WiFi-standaard, de beste WiFi-prestaties benutten en optimaal profiteren van jouw nieuwe WiFi 6-producten.

NETGEAR Wi-Fi 6 is niet zomaar iets.
6 is een toename van 40% van de gegevensdoorvoer.
6 is 4x meer capaciteit, wat betekent dat je lekker kan blijven gamen of verder kan met je film.
6 is een thuis voor alle slimme apparaten.
6 is een langere accuduur voor jouw apparaten. Minder opladen en dus beter voor het milieu.
6 is welkom voor 8K-streaming.
6 is de grootste WiFi-revolutie ooit.

Netgear Orbi of Nighthawk

Netgear staat onder andere bekend om hun snelle en geavanceerde WiFi-oplossingen. Of je nu gaat voor Orbi of Nighthawk; er is geen slechte keuze. Beide zijn razendsnel en dekken een groot oppervlak. Toch ligt de focus van beiden net ergens anders. De vraag is dus: welke past het beste bij jou?

Zo is een sterk punt van de Orbi dat deze een groot oppervlak dekt zonder dat er een verlies van snelheid is. Geen zwakke zones meer. Je hebt overal in en rondom het huis stabiel en snel internet.
De Orbi is ideaal voor gezinnen in grote huizen of met meerdere vloeren waarbij er op veel verschillende plekken gebruik wordt gemaakt van het netwerk. Orbi is ook perfect geschikt voor kantoren.

Met de Nighthawk haal je nóg hogere snelheden. De achterliggende gedachte van de Nighthawk is dat ook gamers zonder moeite op het WiFi kunnen gamen. En zij hebben nou eenmaal een supersnelle verbinding nodig.
De Nighthawk is ideaal voor gezinnen of studentengroepen die vaak intensief en tegelijkertijd het internet gebruiken.

Bekijk hieronder onze Orbi- en Nighthawk-producten of als je nog meer informatie wilt.