Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Epson introduceert Goed, Beter, Best fotopapier

De keuze voor het juiste fotopapier kan ingewikkeld zijn. De consument wordt geconfronteerd met kwaliteit, kosten, compatibiliteit van de printer, formaat en afwerking.

Het nieuwe fotopapier van Epson: altijd het juiste papier tegen de beste prijs
Epson legt zich er voortdurend op toe om de thuisgebruiker van professionele afdrukken te voorzien en heeft daarom zijn fotopapier vernieuwd. Er hoeft nu slechts een keuze te worden gemaakt uit drie soorten glossy papier: Premium Glossy Photo Paper, Glossy Photo Paper of Photo Paper. Het wordt dus heel eenvoudig om het juiste papier te kiezen. Daarnaast zijn de veelzijdige fotoafdrukken goed geprijsd en van hoge kwaliteit.

Met de sterrenclassificatie van Epson is elk soort papier gemakkelijk te herkennen. Voor `Goede' kwaliteit foto's neemt men het driesterren Photo Paper, dat _7,99 per pak kost. Dit papier is ideaal voor de prijsbewuste consument, of wanneer grote hoeveelheden foto's worden afgedrukt. Glossy Photo Paper heeft vier sterren en is voor de `Betere' kwaliteit foto's. Het kost slechts _9,99 per pak en is perfect voor het ophalen van herinneringen met vrienden en familie. En het vijfsterren Premium Glossy Photo Paper levert voor _11,99 de 'Beste' kwaliteit; hier kan de gebruiker dus gerust zijn mooiste herinneringen aan toevertrouwen. Alle soorten papier zijn verkrijgbaar in drie formaten: 10 x 15 cm, 13 x 18 cm en A4, waardoor ze geschikt zijn voor zowel fotoalbums en -lijstjes als muurdecoratie.

De drie soorten papier zijn ontwikkeld voor printers en inkttechnologieŁn van Epson.