Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Linksys introduceert Media Extenders

De kleine, gestroomlijnde Linksys Digitale Media Center Extenders brengen de kracht van uw Windows Media Center en uw digitale muziek, films en foto's naar elke tv in uw huis zonder bekabeling. Met behulp van de elegante en gebruiksvriendelijke menuschermen kunt u diavoorstellingen van de familie bekijken, op hoesafbeelding door uw muziekcollectie bladeren, complete afspeellijsten beluisteren en kiezen uit een uitgebreide selectie internetradiozenders van over de hele wereld.

Met de Media Center Extenders en uw pc met Windows Vista Media Center hebt u een complete DVR (digitale videorecorder) in huis, waarmee u live-tv kunt bekijken, onderbreken, terugspoelen en opnemen (in een pc ingebouwde of aparte tv-ontvanger vereist).

Digitale Media Center Extenders bieden de robuuste bandbreedtecapaciteit van dual-band Wireless-N en zijn ontwikkeld om snel veel hoge-definitiemateriaal rechtstreeks van uw pc met Media Center naar uw HD-tv en surround-soundsysteem te streamen, zonder kabels in uw huis of door de wanden. In de Linksys DMA2200 is bovendien de nieuwste dvd-speler met 1080i-upscaling geŽntegreerd.


Klik hier om naar de producten te gaan.