Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Samsung introduceert kleinste en stilste kleurenlaserprinters ter wereld

Samsung Electronics introduceert de kleinste en stilste kleurenlaserprinter en multifunctional ter wereld. Het compacte design en geruisloze werking maken de Samsung printerserie CLP-310 en multifunctionalserie CLX-3170 ideaal voor werkplekken waar elke centimeter telt. Ondanks het compacte formaat zijn de prestaties van de apparaten uit beide series groot. Door de toepassing van de innovatieve kleurenlasertechnologie zijn de kleurechte afdrukken haarscherp.

De apparaten uit de series CLP-310 en de CLX-3170 zijn fluisterstil dankzij de NO-NOIST-technologie van Samsung. Het geluidsniveau bedraagt maximaal 46 decibel, vergelijkbaar met het geluid in een bibliotheek. Zo kunnen gebruikers, ook als zij vlakbij de printer of multifunctional zitten, ongestoord blijven werken.

De Samsung printers uit beide series zijn gemakkelijk in het gebruik. De multifunctionals uit de serie CLX-3170 printen, scannen en kopi┘ren in levensechte kleuren. De USB-interface zorgt ervoor dat de computer niet hoeft te worden aangezet om een print te maken of een scan op te slaan.

Samsung CLP-310, 16ppm, 600dpi, 32MB, USB