Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Linksys introduceert opvolger WRT54G

Linksys introduceert de opvolger van zijn WRT54G router: de Wireless-G Broadband Router (WRT54G2). De nieuwe router heeft hetzelfde profiel als de WRT160N en WAG160N. In het nieuwe ontwerp zijn de antennes geŽntegreerd, zonder daarbij het zendbereik te beŽnvloeden.

Linksys pakte de ontwikkeling van de nieuwe ontwerpen groots aan. Er werd uitgebreid marktonderzoek gedaan naar de voorkeuren van consumenten. Van de ruim 160 ontwerpen die werden beoordeeld, gaven consumenten de voorkeur aan stijlvolle, eigentijdse ontwerpen die goede prestaties uitstralen en naadloos integreren in een trendy woonomgeving. Het nieuwe industriÙle ontwerp werd gekozen om zijn 'high-tech' lijnen en gewicht, waarmee een gevoel van stijl, goede prestaties en een groot bereik wordt gecreÙerd. De beslissing om de antennes te integreren alsook het nieuwe kleurenpalet waren het resultaat van het uitgebreide marktonderzoek.

LELA
Naast het nieuwe ontwerp wordt de WRT54G2 geleverd met de Linksys EasyLink Advisor (LELA). Dit softwarepakket is speciaal ontwikkeld om installatie en gebruik van een draadloos netwerk eenvoudiger te maken. Ook zorgt de toepassing ervoor dat het netwerk beveiligd en operationeel blijft. LELA controleert periodiek of er updates beschikbaar zijn voor alle Linksys producten op het netwerk, en kan aangesloten apparaten en computers veilig configureren.

Bron: PCM