Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Creative introduceert Zen X-FI met WLAN

Creative, wereldmarktleider in digitale entertainmentproducten, brengt de ZEN X-Fi met Wireless LAN uit, de enige digitale mediaspelers voor muziek, video en foto's met de glauwerde Xtreme Fidelity X-Fi-audiotechnologie van Creative.

De ZEN X-Fi met Wireless LAN betekenen een heuse doorbraak in de geluidskwaliteit voor mp3-, wma- en onbeschermde iTunes-muziek. Ze omvatten X-Fi Crystalizer, de eigen audiotechnologie die werd ontwikkeld in het Advanced Technology Center van Creative en die tijdens het afspelen de hoge en lage tonen herstelt die verloren gaan wanneer muziek wordt geript naar mp3-, wma- of aac-formaat. Op die manier kunnen gebruikers genieten van muziek van veel betere kwaliteit dan tot nog toe mogelijk was op een mp3-speler.

De ZEN X-Fi met Wireless LAN staat ook voor een totaal nieuwe muziekervaring thuis. De Wireless LAN-functie zorgt er voor dat gebruikers muziek kunnen streamen en downloaden van een pc naar de speler via een draadloos thuisnetwerk en ze kunnen luisteren naar nummers in X Fi-audiokwaliteit. Wie thuis een netwerk heeft, kan met de ZEN X-Fi met Wireless LAN toegang krijgen tot muziek op een pc en die dan afspelen via de ingebouwde speaker, het luidsprekersysteem in het huis, of het optionele ZEN X-Fi-dockingspeakersysteem. Gebruikers kunnen ook rechtstreeks op de speler foto's en videobestanden streamen of downloaden in de ondersteunde formaten.

De ZEN X-Fi biedt de beste mogelijke audio voor mensen die onderweg zijn. En om hen te helpen optimaal te genieten van de ideale muziekervaring, geeft Creative elke ZEN X-Fi de EP-830 in-ear oortjes van topkwaliteit mee.

Creative Zen X-Fi MP3 Speler, 16GB nu voor € 194,-
Creative Zen X-Fi MP3 Speler, 32GB nu voor € 296,-

bron: creative.com