Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Command & Conquer: Red Alert gratis te downloaden


Electronic Arts heeft de eerste versie van Command & Conquer: Red Alert gratis aangeboden op hun website ter ere van het 13 jarig bestaan van het spel.

Command & Conquer: Red Alert is wereldwijd ruim 25 miljoen keer over de toonbank gegaan. Red Alert speelt in een alternatieve geschiedenis, uitgaand van het idee dat de Tweede Wereldoorlog ongedaan gemaakt is. In het introfilmpje is te zien hoe een geleerde in 1946 terugreist in de tijd om in 1924 Adolf Hitler uit de tijdlijn te verwijderen. Dat deze geleerde Albert Einstein is wordt hier nog min of meer geheim gehouden.

Einsteins intentie om de vernielingen en bloedbaden van de Tweede Wereldoorlog te voorkomen draait echter uit op een fiasco. De Sovjet-Unie bestaat nog steeds als een supermacht. Als Stalin in 1953 (in werkelijkheid het jaar van zijn dood) vreemde dromen krijgt ziet hij dit als een visioen van de Europese lotsbestemming: heel Europa moet van de corrupte regeringen bevrijd worden. Europa wordt binnengevallen door de Russen en de bedreigde landen verenigen zich in een grote alliantie onder leiding van de Duitse generaal Gunther von Esling en de Griekse kolonel Nikos Stavros.

Beleef dit memorabele spel opnieuw! Klik hieronder om het spel te downloaden.

bron: ea.comUitgespeeld? Koop dan hier Command&Conquer 3.