Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

HP lanceert TouchSmart PC

In navolging van eerdere berichten over de HP TouchSmart, brengt HP de IQ515 nu officieel op de Nederlandse markt. De HP TouchSmart IQ515 PC maakt besturing via een touchscreen mogelijk. Hierdoor kan de gebruiker zonder gebruik van toetsenbord of muis muziek afspelen, foto's in- of uitzoomen en televisie kijken.

De HP TouchSmart PC is, zo stelt HP, ontworpen om te passen in iedere leefomgeving en bij elke levensstijl. Het eenvoudige chique design en de intu┤tieve interface zouden voor een stijlvolle en elegante verschijning moeten zorgen.

De HP TouchSmart IQ515 wordt met slechts ┌┌n snoer ge┤nstalleerd en van stroom voorzien. De TouchSmart combineert een 22 inch HD-display - welke voorzien is van HP Ambient Light - met een Intel Core 2 Duo T8100 processor. Daarnaast is het mogelijk om televisie te kijken en programma's op te nemen. Middels de ingebouwde Blu-ray/DVDRW-brander is het mogelijk om de programma's vervolgens op draagbare media te branden. Daarnaast is het apparaat voorzien van een ingebouwde webcam en microfoon. Andere features zijn de 4 GB aan geheugen, een 500 GB harde schijf, de GeForce® 9600M GS videokaart en een cardreader.

HP TouchSmart IQ515 nu voor € 1879,-

bron: hardware.info