Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

HP Introduceert de Touchsmart PC

Maak kennis met een onderhoudende, aanraakgevoelige pc met een 22" scherm: De HP TouchSmart IQ520 en IQ525. Het elegante, compacte "all-in-one" ontwerp omvat HP TouchSmart software om leuk en handig te genieten van foto's, video's en muziek!

"Touch" maakt het leuk
Met ┌┌n vingertip kan uw klant door muziek bladeren, naar zijn favoriete website gaan of zijn e-mail bekijken. Games zijn leuker, gemakkelijk te spelen door aanraken en zien er schitterend uit.

Stijlvolle, compacte "all-in-one" pc van de nieuwste generatie
Met een elegant ontwerp, pianozwarte finish en een 22" high-definition touchscreen trekt deze pc de aandacht. Compact en elegant ge┤ntegreerd model dat in elke ruimte in een huis past en is slechts met ┌┌n kabel uitgerust, waardoor hij altijd klaar is om te vertrekken.

Indrukwekkende prestaties
De HP TouchSmart pc ziet er niet alleen goed uit, maar levert ook compromisloze prestaties, dankzij de nieuwste Intel processor en NVIDIA video. Een draadloos toetsenbord en draadloze muis, ingebouwd LAN en BluetoothT maken het product compleet.

Multimedia binnen handbereik
Toegang tot foto's, video's en muziek was nog nooit zo gemakkelijk en leuk. Met HP's TouchSmart softwaresuite kunt uw klant alle digitale data met ┌┌n vingertip beheren. Een unieke manier om multimediacontent te gebruiken en te delen