Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Samsung introduceert zakelijke universele printer drivers

Samsung heeft een Universal Print Driver ge┤ntroduceerd: ┌┌n driver die bruikbaar is voor alle afdrukapparaten in een organisatie, zodat het niet langer nodig is om voor elke netwerkprinter een aparte driver te installeren. Samsung heeft de Universal Print Driver ontwikkeld om het beheer van de zakelijke afdrukomgeving eenvoudiger te maken en het gebruik en beheer van apparaten in het printernetwerk te stroomlijnen.

Het is voor bedrijven van elke omvang een enorme uitdaging om de afdrukomgeving en de daarmee samenhangende tijd en beheerkosten onder controle te krijgen", zegt Mildo Meijer, Printing Director Samsung Benelux. "Het huidige economische klimaat biedt bedrijven een uitgelezen kans om oplossingen te introduceren die het printernetwerk verbeteren, die voorkomen dat mensen moet wachten en dat materiaal wordt verspild omdat de afdrukomgeving niet goed beheerd wordt."

Natuurlijk kunt u bij Informatique terrecht voor de laatste zakelijke Samsung printer modellen. Samsung biedt onder andere:
- Monochrome Laserprinters
- Kleuren Laserprinters
- Multifunctionele Laserprinters