Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Windows 7 vouchers bij aankoop Vista!

Velen kijken al maanden uit naar dit moment: Windows 7 komt er nu echt aan! Microsoft heeft aangekondigd nog dit najaar nog met de opvolger van het huidige Windows Vista te komen.

Windows 7 zal voortborduren op de nieuwe gebruiksvriendelijke Windows Vista gebruikersinterface maar zal daarbij de snelheid en stabiliteit van Windows XP geen evenaren. Meer informatie vind u op de Windows 7 website van Microsoft.

Een goede reden om met de aanschaf van uw computer te wachten tot Windows 7 beschikbaar komt denkt u? Welnee! Microsoft heeft voor haar klanten een geweldig aanbod om nu alvast een nieuwe computer aan te schaffen.

Bij aankoop van de volgende versies van Windows Vista krijgt u vanaf vandaag een gratis* mogelijkheid om Windows 7 te installeren zodra deze najaar 2009 beschikbaar komt:
- Windows Vista Home Premium
- Windows Vista Business
- Windows Vista Utimate

Indien u nu een nieuwe computer (of licentie) koopt ontvangt u daarbij een voucher om via Microsoft een gratis* Windows 7 licentie toegestuurd te krijgen. (Details kun u op de actie website van Microsoft vinden.)

Klik hier om direct naar onze lijst met besturingssystemen te gaan en koop vandaag nog een nieuwe licentie!

*Afhandeling geschiedt via Microsoft tegen administratie/verzendkosten.