Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

HP maakt details rondom Windows 7 bekend

HP maakt bekend dat het Microsoft Windows 7 besturingssysteem vanaf 22 oktober 2009 op consumenten en zakelijke PC's wordt geleverd.
Om investeringen van klanten die nu een computer nodig hebben, te beschermen, participeert HP in het Windows Upgrade Option Programma dat klanten helpt eenvoudig over te stappen naar Windows 7. Het programma geeft klanten de gelegenheid nu al een nieuwe HP PC te kopen en in oktober te upgraden naar Windows 7.

Upgrade
Vanaf vandaag komen klanten die een HP PC aanschaffen in aanmerking voor het upgrade programma. HP klanten kunnen op www.hp.com/go/windows7upgrade zien of ze deel kunnen nemen en zich vervolgens registreren en antwoorden krijgen op vragen over hun PC's en bestaande besturingssystemen. Wanneer Windows 7 vanaf 22 oktober algemeen verkrijgbaar is, krijgen deze klanten de Windows 7 upgrade en een upgrade utility disk met een installatiehandleiding.

Samenwerking HP en Microsoft
Tijdens het ontwikkelen van Windows 7, hebben HP en Microsoft intensief samengewerkt met als doel het verbeteren van de gebruikerservaring. HP heeft aanzienlijk geŽnvesteerd in hardware en software tests om een brede compatibiliteit en een positieve technologische ervaring, op zowel HP's consumenten als zakelijke producten, te kunnen garanderen. Meer dan twee jaar hebben HP en Microsoft hun 'best practices' en technologie voor mobility vernieuwingen op het gebied van touch en printing, gedeeld.

Stuurprogramma's HP hardware
Om het Windows 7 upgrade proces te vereenvoudigen, zal de HP Upgrade Assistant de meeste noodzakelijke drivers identificeren en voorinstalleren. De HP Support website zal steeds voorzien worden van nieuwe drivers, die het gebruikers makkelijk maken hun PC's te upgraden, zonder dat ze drivers voor grafische kaarten en randapparatuur zelf moeten opzoeken en downloaden.

Systeem vereisten en garantie
De HP PC's met Windows Vista die nu op de markt zijn, zijn wat hardwarematige eisen betreft geschikt voor het uitvoeren van het Windows 7 besturingssysteem. Klanten kunnen dus HP PC's blijven aanschaffen, met de garantie dat ze naar het Windows 7 besturingssysteem kunnen upgraden, wanneer dat in oktober beschikbaar is.

Gebruikers kunnen zich in de conversatie over de aankondiging van Windows 7 mengen op het HP Consumer Support Forum of het HP Business Support Forum voor bedrijven. Meer informatie over HP's Windows Upgrade Option Program: www.hp.com/go/windows7.