Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Microsoft organiseert gratis 'TV op je pc-workshops'

Schiphol, 4 mei 2010 - Microsoft organiseert de komende weken vier gratis workshops: 'TV op je pc'. Deze workshops gaan over het gebruik van MediaCenter en TV-tuners op Windows 7. Bezoekers kunnen leren hoe ze, bijvoorbeeld tijdens hun vakantie, televisie kunnen kijken op hun computer. Tijdens deze workshop leren consumenten ook welke mogelijkheden hun pc met Windows 7 Media Center heeft, zodat ze op de hoogte zijn van alle mogelijke functies en snufjes. Iedereen is welkom en het is niet nodig om uitgebreide kennis te hebben.

De eerste workshop zal op maandagavond 17 mei bij Microsoft op kantoor plaatsvinden (Schiphol). Door consumenten te laten zien hoe ze televisie kunnen kijken op hun laptop hoeven ze deze zomer tijdens hun vakantie niets te missen van bijvoorbeeld het WK voetbal en de Tour de France. De entree is gratis en er kunnen maximaal 100 personen terecht. Inschrijven kan (tot twee werkdagen vooraf) via deze website inschrijven.

Dit is de eerste keer dat Microsoft gratis trainingen voor consumenten organiseert. Op basis van de ervaring van deze eerste ronde en de beoordelingen van de bezoekers, zal er mogelijk nog een reeks workshops worden gehouden over het organiseren van muziek en foto's op de computer. De 'TV op je pc-workshops' wordt mede mogelijk gemaakt door Acer, DeGroeneKnop.nl, Hewlett Packard, Packard Bell, Hauppauge, Acer, Clark Anysee en Informatique. Op locatie zijn pc's beschikbaar zodat consumenten deze niet zelf hoeven mee te brengen.