Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Informatique Webwinkel van het jaar 2010!


Informatique.nl sleept vakprijs ICTWaarborg "Webwinkel van het jaar 2010" in de wacht

Bergschenhoek 2 juni 2010 - De website van Informatique is tijdens de zesde editie van de ICTWaarborg Awards door een vakjury verkozen tot Beste Webwinkel 2010. Daarnaast is Informatique uitgeroepen tot Beste Computerwinkel van Zuid Holland. ICTWaarborg is al meer dan 5 jaar de branchevertegenwoordiger van meer dan 300 ICT winkels in Nederland.

Wat voor de vakjury een belangrijke overweging was bij het toekennen van deze Award, is dat de website www.informatique.nl in ÚÚn oogopslag vertrouwen, overzicht en een uitnodigend karakter vertoont. Het gemak van kopen op afstand wordt onderstreept door de adviezen die de website, na het selecteren van een product, geeft. De betrouwbare, gebruiksvriendelijke website navigeert zoals het hoort en nodigt uit tot aankopen.

Informatique geeft met hun website een goed voorbeeld en dit moedigt de jury te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers graag aan met de Webwinkel van het jaar Award 2010! De feestelijke uitreiking vond 31 mei plaats tijdens de ICTVakdag in theater De Flint in Amersfoort.

"Eerder al is onze website uitgeroepen Beste Computerwebwinkel tijdens de NLCW Awards 2009 en deze ICTWaarborg Award is een bevestiging voor ons dat we nog steeds aan de top meedraaien. Kwaliteit en service zijn altijd onze belangrijkste peilers geweest en wij doen er alles aan om dat zo te houden" zegt Etienne Struijs, directeur en eigenaar van Informatique.