Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Logitech onthult nieuwe gaming gear


Logitech onthult drie nieuwe gaming producten: de Logitech Wireless Gaming Headset G930, de Logitech Wireless Gaming Mouse G700 en de Logitech Gaming Keyboard G510. De Logitech G-serie staat bekend om haar prestaties, comfort en beleving. De G930 bevestigt dat onder andere door de onvertraagde 7.1 Dolby surround sound, de G700 door de dertien programmeerbare knoppen en de G510 door de 54 mogelijke macro-instellingen, de 18 programmeerbare G-toetsen en drie speelmodi.

Logitech Wireless gaming Headset G930
Niets is zo vervelend in een gamesessie als het niet of te laat horen van tegenstanders. Logitech weet dat en ontwikkelde daarom de Wireless Gaming Headset G930. De G930 geeft gedetailleerd het positionele geluidsveld weer zodat je uitgebreide informatie hebt over de (mogelijke) positie van je tegenstanders. Dankzij de 7.1 Dolby surround sound heeft de draadloze headset een helder en authentiek geluid, zonder vertraging. Je grootste vijand als gamer. Voor lange sessies is ook aan het comfort gedacht. Zo is de hoofdband (met geheugenfunctie) van schuim zacht en flexibel. De zachte oorkussens voorkomen vervelende drukpunten en houden tevens omgevingsgeluid buiten.

Maar natuurlijk draait het allemaal om de prestaties. Die verbeteren al door het zuivere en onvertraagde geluid. Maar er is meer. Zoals de drie programmeerbare G-toetsen voor muziekweergave, stemvervorming en chatfuncties. De microfoon is ruisonderdrukkend voor een heldere communicatie met je teamleden. Met de G930 game je 10 uur non-stop. Daarna laadt je de wireless headset op in het meegeleverde basisstation. De die-hards die langer dan tien uur doorgaan kunnen dat zelfs tijdens het spelen.
• Wireless headset met oog voor comfort in lange sessies
• 7.1 Dolby surround sound geeft helder onvertraagd het positionele geluidsveld weer
• Drie programmeerbare G-toetsen voor muziekweergave, stemvervorming en chatfuncties
• Tien uur non-stop gamen en oplaadbaar zelfs tijdens het spelen

Logitech Wireless Gaming muis G700
De Logitech Wireless Gaming muis G700 is de ideale muis voor de fans van massive multiplayer online games en first person shooters. Bij de ontwikkeling is op comfort gelet maar vooral op bedieningsgemak. De muis is uitgerust met maar liefst dertien programmeerbare knoppen. Deze zijn te programmeren voor eenvoudige acties maar ook het uitvoeren van complexe macro's.

De G700 is ontworpen naar de natuurlijke rondingen van de hand. Zo zijn alle knoppen binnen handbereik maar is het per ongeluk raken praktisch onmogelijk. De quick-connect laadkabel levert stroom (ook als de muis nog in gebruik is) en zorgt - desgewenst - voor data-over-cable functionaliteit. Ideaal tijdens LAN sessies.
• Muis met dertien programmeerbare knoppen voor eenvoudige acties tot complexe macro's
• Per ongeluk aanraken knoppen praktisch onmogelijk door natuurlijk ontwerp
• Quick-connect laadkabel laadt, ook tijdens gamen en zorgt voor data-over-cable

Logitech Gaming Keyboard G510
Met het G510 gaming toetsenbord heb je als gamer direct een voorsprong. De G510 biedt namelijk maar liefst achttien programmeerbare G-toetsen en drie verschillende speelmodi. Dat betekent 54 mogelijke macro-instellingen per game. De maco's zijn vooraf in te stellen maar ook tijdens het spelen 'on the fly'!

De voorsprong biedt de G510 niet alleen door de G-toetsen maar ook het GamePanel LCD scherm. Dat geeft in real-time alle gamestatistieken weer, evenals informatie over de prestaties van de PC. De helderheid van het RGB backlight is naar wens instelbaar voor optimale zichtbaarheid in nachtelijke gamesessies. Voor het aansluiten van analoge geluidsapparatuur biedt de G510 3.5 jacks. Door de digitale USB aansluiting tussen het toetsenbord en de PC zorgt de G510 ook voor heldere stemweergave en geluid wanneer je een headset aansluit.
• 54 mogelijke macro-instellingen door 18 programmeerbare G-toetsen en drie speelmodi
• GamePanel LCD scherm geeft real-time gamestatistieken en informatie over PC-prestaties
• Instelbare RGB backlight voor nachtelijke sessies
• Volop geluidsmogelijkheden door USB aanlusiting en 3.5 jacks