Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Logitech K800 Illuminated Wireless Keyboard

Amersfoort, 18 augustus 2010 - Logitech introduceert vandaag het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, een oplaadbaar toetsenbord met heldere, uiterst nauwkeurige achtergrondverlichting. Het nieuwste Logitech toetsenbord is uitgerust met bewegingssensoren die de achtergrondverlichting alleen inschakelen als het nodig is. Hiermee bespaart het toetsenbord energie. Daarnaast is het toetsenbord ook in staat om de sterkte van de achtergrondverlichting af te stemmen op de hoeveelheid (of: een gebrek aan-) licht in een ruimte.

"Door de intelligente achtergrondverlichting en de Unifying technologie is het Wireless Illuminated Keyboard K800 uitermate geschikt voor mensen die houden van praktische toepasbare eigenschappen", zegt Rogier Volmer, country manager Logitech Benelux. "Zij die meer naar vormgeving kijken zal het PerfectStroke toetssysteem, de Incurve keys en de zeer stijlvolle behuizing opvallen"

De achtergrondverlichting van het Wireless Illuminated Keyboard K800 wordt met behulp van lichtsensoren automatisch afgestemd op de lichtomstandigheden in een omgeving. De bewegingssensoren detecteren de handen op het moment dat deze in de buurt van het toetsenbord komen. Vervolgens schakelt de achtergrondverlichting in. Op het moment dat de handen niet meer bewegen of buiten bereik van het toetsenbord zijn, schakelt de verlichting uit. Ook de batterijlevensduur is zeer toereikend: het toetsenbord kan tot tien dagen functioneren alvorens de batterij opgeladen moet worden.*
(* batterijlevensduur is afhankelijk van omstandigheden en instellingen).
• Lichtsensoren stemmen automatisch af op lichtomstandigheden
• Bewegingssensoren schakelen achtergrondverlichting in zodra handen keyboard naderen
• Batterijlevensduur: tien dagen zonder opladen

De K800 is altijd direct klaar voor gebruik, ook als de batterijen van het toetsenbord leeg zijn. Het toetsenbord wordt namelijk geleverd met een micro-USB kabel. Eenmaal aangesloten wordt het toetsenbord direct opgeladen. Tijdens het opladen is het gewoon mogelijk om het toetsenbord te gebruiken. Dankzij de snelle, flexibele oplaadmogelijkheid, hoeft de batterij nooit vervangen te worden. Opladen is slechts een kwestie van de micro-USB kabel aansluiten en de onboard batterijen zijn binnen de kortste keren volledig opgeladen.
Omdat een toetsenbord nu eenmaal een optimale type-ervaring moet bieden, is het Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 uitgerust met het PerfectStrokeT toetssysteem en Logitech Incurve keys. Het PerfectStroke toetssysteem maakt elke toetsaanslag comfortabel, vloeiend en fluisterstil. Het concave ontwerp en de zachte rondingen van de duurzame Logitech Incurve toetsen laten de vingertoppen soepel van toets naar toets glijden, uur na uur. Daarnaast zijn ook de letters en tekens op de toetsen zeer duurzaam en zullen geen tekenen van slijtage vertonen.
• Micro-USB kabel laadt op, ook tijdens het typen
• Logitech Incurve keys voor optimaal typen
• PerfectStroke toetssysteem: comfortabel, vloeiend en fluisterstil

Het Wireless Illuminated Keyboard K800 is het meest recente product dat deel uitmaakt van de productreeks bestaande uit Logitech Unifying-compatible muizen en toetsenborden. Kenmerkend is een kleine, leave-in ontvanger die aangesloten wordt op een laptop en vanwege de compacte vorm permanent aangesloten kan blijven ten behove van meerdere apparaten.
• En kleine ontvanger voor meerdere apparaten
• Gegarandeerd stabiele en onvertraagde verbinding door de Advanced 2.4 GHz draadloze connectiviteit
• Informatie beschermd op n van de allerhoogste beveiligingsniveaus


Logitech K800 Wireless Illuminated Keyboard