Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Canon kondigt EOS 60D + L lenzen aan


Met de introductie van de nieuwe EOS 60D heeft Canon haar wereldberoemde EOS digitale SLR (DSLR) assortiment verder uitgebreid. De Canon EOS 60D is de perfecte camera voor ambitieuze fotografen die hun fotografische vaardigheden willen vergroten. Vol met nieuwe functies en mogelijkheden die enthousiaste fotografen zullen inspireren hun eigen creatieve stijl te ontwikkelen, biedt het nieuwe model superieure specificaties: een 18 Megapixel sensor, een opnamesnelheid van 5,3 beelden per seconde (bps), in-camera beeldbewerking plus een geheel nieuw variangle LCD-scherm dat het mogelijk maakt vanuit bijna elke hoek te fotograferen en HD-videobeelden vast te leggen.

De EOS 60D is ontworpen om de artistieke expressie te stimuleren en biedt daarvoor een mix van handmatige regeling en nieuwe creatieve opnameprogramma's, waardoor deze camera ideaal is voor een breed scala aan gebruikers.

Verder heeft Canon haar lenzen assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe L-lenzen, varierent van een 8-15mm f/4 Fisheye USM tot een EF 400mm f/2.8 II IS USM objectief.

Bekijk hier de nieuwe Canon producten.