Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Twee nieuwe Logitech speakers


Laptops hebben de manier waarop wij dagelijks genieten van diverse entertainmenttoepassingen ingrijpend veranderd. Een laptop is altijd en overal binnen handbereik. Maar er is ook een nadeel. De audiokwaliteit van laptops is in de loop der tijd behoorlijk achtergebleven bij alle ontwikkelingen. Daar komt nu verandering in. Of je nu films kijkt op een laptop, naar muziek luistert of videoclips op Facebook afspeelt: de nieuwe Logitech Wireless Speaker Z515 en de Logitech Laptop Speaker Z305 maken het laptop leven een stuk aangenamer.

Voor zowel Mac als Windows laptops en netbooks levert de Wireless Speaker Z515 groots geluid. De speakerset kan ook draadloos(!) het geluid van een iPad of iPhone weergeven. De nieuwe Logitech Laptop Speaker Z305 produceert kamervullend surround sound en heeft een zeer compacte compacte behuizing. Ideaal voor laptopbezitters.

"De ingebouwde speakers van de meeste laptops zijn zeer klein en niet in staat om krachtig geluid weer te geven. Laat dat voor wat het is: middelmatig", zegt Rogier Volmer, Countrymanager Logitech Benelux.

Logitech Wireless Speaker Z515 - Groots geluid, zonder draad
Bevrijd je jezelf van de draden en geniet tot op vijftien meter afstand van kwalitatief hoogwaardig geluid. Aansluiten van de Logitech Wireless Speaker Z515 is zeer eenvoudig. Sluit de meegeleverde draadloze USB adapter aan op een vrije USB poort en de verbinding is binnen enkele seconden actief. Aansluiten op een iPad of iPhone is ook mogelijk. Hiervoor is de USB ontvanger niet vereist - het is slechts een kwestie van de Discovery mode activeren en de Logitech Z515 speaker zal het apparaat herkennen en direct een verbinding tot stand brengen.
• Kwalitatief hoogwaardig geluid tot op vijftien meter van de laptop
• Aansluiten op een iPad of iPhone zonder USB ontvanger
• Rijke draadloze geluidsbeleving 2.4 GHz technologie dankzij de USB adapter
• Dual twee inch drivers leveren volledig stereogeluid inclusief een zeer solide bas
• Voor onderweg, oplaadbare batterij die maximaal tien uur luistertijd biedt

Logitech Laptop Speaker Z305 - surround sound onderweg met een laptop
Deze lichtgewicht, compacte speaker is net zo draagbaar als een laptop en levert krachtig geluid. De Z305 geeft het geluid in meerdere richtingen weer (evenwijdig) voor een ultieme geluidsbeleving in de hele kamer. Direct luisteren naar pure, digitale audio. Dankzij de plug-and-play USB verbinding is het niet nodig om software te installeren of een externe stroomadapter aan te sluiten.
• 360 graden audio
• Plug and play, software installeren is niet nodig
• Eenvoudig en stevig achter het scherm te bevestigen
• Weegt slechts 226 gram - ideaal om overal mee naar toe te nemen
• Slim en compact ontwerp: de USB kabel in een opbergcompartiment

Beide nieuwe Logitech laptop speakers worden geleverd met een opbergsleeve en passen met gemak in alle gangbare laptoptassen.

Logitech Z305 laptop speaker

Logitech Z515 draadloze speaker