Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Logitech M570 Wireless Trackball


Logitech onthult de Logitech Wireless Trackball M570, dŚ perfecte mix van comfort en compacte bediening. De nieuwe trackball is bij uitstek geschikt voor mensen die een alternatief zoeken voor touchpads of traditionele muizen. Het unieke ontwerp van de Wireless Trackball M570 is volledig afgestemd op comfort. De trackball wordt geleverd met de handige leave-in Logitech universele Unifying-ontvanger.

De Logitech Wireless Trackball M570 biedt zeer nauwkeurige cursorbediening op elke gewenste plek. De (laser) sensor registreert de bewegingen van de bal en vertaalt deze naar cursorbeweging. Van een bureaublad met harde ondergrond tot de bank met zachte kussens, de trackball kan vrijwel overal gebruikt worden.

• Voorzien van scrollwheel
• Back / forward knoppen binnen handbereik
• Robuuste draadloze verbinding tot op meter dankzij 2.4 GHz technologie
• Batterij-indicator geeft de batterijstatus weer
• Batterijlevensduur tot maximaal achttien maanden

Unifying
De Wireless Trackball M570 maakt gebruik van de zeer kleine Logitech universele draadloze Unifying-ontvanger. Vanwege de beperkte afmetingen hoeft de ontvanger niet losgekoppeld te worden van de laptop. De trackball is direct gereed voor gebruik als de laptop is opgestart.
Het voordeel van de universele ontvanger is dat er eenvoudig een (compatibel) draadloos toetsenbord, een draadloos numeriek pad of een extra muis aangesloten kan worden. Hierdoor blijven andere USB poorten vrij.

Waarom een trackball?
EŚn van de grote voordelen is dat een trackball voortdurend op dezelfde plek blijft. Voor bediening van de cursor is het niet nodig om de arm te bewegen. Als direct gevolg hiervan is de trackball zeer efficiŁnt in omgevingen met beperkte ruimte. Ergonomisch gezien is een trackball ook zeer praktisch. De arm hoeft niet of nauwelijks te bewegen, de vingers zorgen namelijk voor de input. De ronde vormen van de trackball sluiten naadloos aan op de hand, ideaal voor mensen die de hele dag werken met de computer.

Logitech M570 Wireless Trackball

Logitech M570 Wireless Trackball