Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Logitech Wireless Solar Keyboard K750


Logitech introduceert vandaag het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 - haar eerste door licht gevoede toetsenbord. Het Logitech Wireless Solar Keyboard zorgt zolang er licht is voor zijn eigen stroomtoevoer. Zelfs binnenshuis, zodat het vervangen van batterijen voortaan tot het verleden behoort.

Het toetsenbord is nog altijd het beste invoerinstrument voor het typen van e-mail en chatberichten, het bijwerken van een Facebook pagina of om te reageren op blogs. Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 is de volgende grote innovatie in toetsenbord-technologie. Het Logitech Wireless Solar Keyboard wordt gevoed door licht, maar kan ook tot drie maanden lang in totale duisternis werken.

Gevoed door licht - zelfs binnenshuis
Het Logitech Wireless Solar Keyboard zorgt voor probleemloos gemak dankzij de eigen stroomvoorziening via het ge┤ntegreerde zonnepaneel - geen logge adapters of stroomkabels meer nodig. De meegeleverde zonne-energie app (te downloaden via logitech.com/k750/solarapp) is voorzien van een luxmeter die u helpt het benodigde licht te vinden. Ook maakt deze app het eenvoudig om in een oogopslag informatie te krijgen over het batterijniveau, en waarschuwt het u zelfs zodra meer stroom nodig is. Logitechs eerste op zonne-energie werkende toetsenbord kan ook worden gevoed door licht binnenshuis, en blijft minimaal drie maanden opgeladen in totale duisternis. Het ge┤ntegreerde stroomindicator lampje voorkomt bovendien verrassingen.

• Toetsenbord met ge┤ntegreerd zonnepaneel, laadt ook binnenshuis
• Zonne-energie app toont alle benodigde data
• Blijft minimaal drie maanden opgeladen in totale duisternis
• Slechts 7,5 mm dun met comfortabele incurve-toetsen
• 2.4 GHz stabiele draadloze connectiviteit
• Unifying-ready: connect meerdere apparaten met ┌┌n ontvanger
• Minimale footprint door PVC-vrije constructie en volledig recyclebare verpakking

Dun en comfortabel
Logitech heeft echter veel meer gedaan dan zonne-energie toevoegen aan het toetsenbord. Met een dikte van slechts 7,5mm, ziet het slanke Logitech Wireless Solar Keyboard er ook goed uit. Met zijn afgeronde randen en dunne profiel is dit stijlvolle, gestroomlijnde toetsenbord een genot om naar te kijken...en om mee te werken.

Het laag-profiel toetsenbord is voorzien van Logitech Incurve toetsen. Door het uitgeholde ontwerp richten de Incurve-toetsen zich naar de vorm van uw vingertoppen, zodat ze de vingers naar de juiste toetsen helpen leiden. Bovendien maken de zachte, afgeronde randen het uw vingers gemakkelijker om van toets naar toets te glijden.

Krachtige, betrouwbare draadloze verbinding dankzij Unifying
Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 biedt Logitech Advanced 2.4 GHz draadloze connectiviteit. Dit zorgt voor een constante verbinding, vrijwel zonder vertraging of onderbreking, die alle voordelen van een kabel combineert met draadloos gemak. Logitech Advanced 2.4 wireless voegt tevens 128-bit AES-encryptie toe aan het toetsenbord - een van de hoogste beveiligingsniveaus die voorhanden zijn.

De minuscule Logitech Unifying ontvanger is verder klein genoeg om in uw laptop te blijven, zodat u deze niet hoeft te verwijderen als u onderweg bent. U kunt er bovendien eenvoudig tot zes Logitech Unifying en Unifying-ready muizen en toetsenborden mee toevoegen - zonder ingewikkeld te doen met meerdere USB-ontvangers.

Het Logitech Wireless Solar Keyboard K750 is vanaf januari bij Informatique verkrijgbaar