Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Logitech introduceert Z906 speakerset


Logitech introduceert hoogwaardige Surround Sound Speakers (Z906)


Logitech Surround Sound Speakers Z906 - opvolger van de Logitech Z5500 Speakers - biedt 5.1 geluid voor films, games en muziek.

Logitech introduceert de Surround Sound Speakers Z906, de opvolger van de Logitech Z5500 Speakers. Deze nieuwe 500 watt speakers zijn THX gecertificeerd en zorgen voor een geluidservaring van theaterkwaliteit in de huiskamer.

500 watt en THX gecertificeerd
De nieuwe Surround Sound Speakers bieden 500 watt (RMS) vermogen en voldoen aan de strenge eisen van het THX-certificaat. Een geintegreerde 5.1 digitale decoder zorgt ervoor dat Dolby Digital of DTS gecodeerde soundtracks tot hun recht komen en voor geluid met veel detail zorgen: van het geroezemoes in de menigte tot de voetstappen vlak achter je. De gepoorte, zijwaarts gerichte subwoofer van 165 watt zorgt voor een zuivere bas. Daarnaast maakt de Logitech Surround Sound Speakers Z906 van twee-weg stereo een waanzinnige surround sound-ervaring.

Aansluiting op zes verschillende bronnen
De Logitech Surround Sound Speakers Z906 zijn zowel qua design als gebruik ontworpen voor de woonkamer. Er kunnen zes verschillende apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, inclusief TV, DVD, DVR, Blu-Ray, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPod, PC of Mac-laptop. Dankzij het compacte formaat en het goed leesbare scherm passen de Surround Sound Speakers goed bij elk soort home entertainment-apparatuur. Een overzichtelijke en complete afstandsbediening en de satellietspeakers voor aan de muur maken het theatergevoel compleet.

"We zijn blij dat we consumenten de opvolger kunnen presenteren van n van de meest succesvolle Logitech producten; het Z5500 Digital 5.1 Speaker System", zegt Rogier Volmer, Country Manager Benelux voor Logitech. "Deze Z906 Logitech Surround Sound Speakers zijn een logische ontwikkeling in de steeds beter wordende technologie van de surround sound-speakers. Daarom denken we dat ze een onmisbaar onderdeel van de huiskamer worden."

Prijs en beschikbaarheid
De verwachting is dat vanaf april 2011 de Logitech Surround Sound Speakers Z906 bij Informatique verkrijgbaar zullen zijn voor 349 euro.