Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Wij stellen u de WD Red voor, ontwikkeld voor NAS


Uw digitale leven is uniek. Daarom heeft WD een reeks interne harde schijven die net zo uniek zijn als u. De WD Red, die is ontworpen voor NAS-systemen thuis en in kleine kantoren. Met de legendarische kwaliteit en ondersteuning biedt WD meer dan een universele harde schijf.

WD Red-schijven bevatten de exclusieve NASware-technologie van WD die een antwoord biedt op veel van de problemen van een traditionele desktopschijf in een NAS-systeem. WD werkt nauw samen met partners om de compatibiliteit te testen en het giswerk over de juiste schijf voor een NAS-systeem te beperken. Deze innovatieve firmware is ontworpen voor een betere ervaring in kleine NAS-systemen en zorgt voor een goede balans tussen de belangrijkste kenmerken voor prestaties, kracht en betrouwbaarheid in omgevingen met meerdere schijven. De unieke algoritmen in NASware optimaliseren de kracht en prestaties zonder afbreuk te doen aan de kenmerken die de eigenaars van NAS-systemen op prijs stellen.

NASware optimaliseert het stroomverbruik. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en dus lagere werkingstemperatuuren voor de harde schijf. Hierdoor verbetert de algemene betrouwbaarheid en prestaties van de schijf en dalen de eigenaarskosten van het NAS-systeem.

NASware gebruikt ingebouwde intelligente controles voor foutherstel om te vermijden dat harde schijven uit RAID gaan als gevolg van lange foutherstelprocedures. Dit zorgt voor een hogere beschikbaarheid en mindere uitvaltijd bij het herstellen van de RAID.

Ga naar het assortiment WD Red harddisk