Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis


Wij hebben onze klanten hoog in het vaandel staan. Een breed assortiment, scherpe prijzen, uitstekende service en snelle levertijden zijn daarin enkele pijlers. We zijn dan ook verheugd dat we onze service nog verder hebben weten uit te breiden met ruimere bestelmogelijkheden via onze website.

Wie op werkdagen voor 22:00 uur (online) bestelt en betaalt, heeft de volgende dag zijn bestelling al in huis. Bestellingen geplaatst op vrijdag worden uiterlijk dinsdag bezorgd.

Vanzelfsprekend moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden, willen we deze belofte kunnen waarmaken. Zo moeten alle door u bestelde producten bij ons op voorraad zijn en dient met iDeal, onder rembours of op rekening (voor bedrijven) betaald te worden. Een vooruitbetaling is namelijk niet direct bij ons binnen, waardoor wij uw bestelling niet gelijk kunnen verwerken. Bestellingen door dealers vallen buiten deze regeling.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met deze service nog beter van dienst zullen zijn en hopen dan ook op een prettige continuering van onze samenwerking.

Het Informatique Team.