Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

WWW-dagen bij InformatiqueHet Waanzinnig Web Weekend komt er weer aan. Dit betekent een weekend lang geweldige aanbiedingen bij Informatique. Vanaf vrijdag 22 november tot en met zondag 24 november ziet u op onze site, in onze showroom en in onze nieuwsbrieven exclusieve aanbiedingen die u niet wilt missen. Houd daarom uw mailbox in de gaten voor de dagelijkse nieuwsbrief die we tijdens het Waanzinnig Web Weekend versturen, of breng een bezoek aan onze website of showroom - ook op zondag 24 november is onze showroom geopend (van 12:00 tot 17:00 uur).

Tijdens het Waanzinnig Web Weekend worden er in onze showroom ook productdemonstraties gegeven. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november worden er productdemonstraties van Mede8er gegeven. U kunt u dan laten informeren over de vele mogelijkheden van deze geweldige mediaspelers.

Op zondag 24 november worden er demonstraties gegeven van HP All-in-One-printers, die tegenwoordig veel meer kunnen dan slechts afbeeldingen drukken.

Bent u van plan om binnenkort een mediaspeler of printer te kopen? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan dit weekend naar onze showroom tijdens het Waanzinnig Web Weekend 2013!

Alle bezoekers van het Waanzinnig Web Weekend kunnen een overheerlijke gratis stroopwafel halen bij de stroopwafelkraam die we hebben staan. Op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 17:00 worden ze vers voor u klaargemaakt!