Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

DataByte en Informatique slaan handen ineenEtienne Struijs en John Heijnen teken contract


Databyte en Informatique hebben elkaar gevonden in een unieke samenwerking. Vanaf 1 januari 2014 is Informatique verantwoordelijk voor alle retail en e-tail activiteiten en zal de showroom van DataByte worden omgebouwd naar de zeer succesvolle formule van Informatique. Dit stelt DataByte in staat om de focus geheel te verleggen naar de zakelijke markt.

John Heijnen (oprichter en directeur DataByte): "DataByte heeft zich ten doel gesteld de beste zakelijke ICT dienstverlener van Zuidwest Nederland te worden. Bij grote ambities hoort focus. Daarom hebben wij besloten ons volledig toe te leggen op de zakelijke markt. In Informatique hebben we de juiste partner gevonden om de retail activiteiten te continueren. DataByte en Informatique sluiten historisch en qua cultuur naadloos op elkaar aan."

In de afgelopen 26 jaar heeft DataByte zich ontwikkeld als strategisch ICT partner voor organisaties in Zuidwest Nederland. Met oprechte interesse en aandacht voor de doelstellingen van klanten, levert DataByte de best passende oplossing voor MKB bedrijven, overheden en scholen. John Heijnen: "Hierdoor groeien wij ook in deze recessie gestaag door en hebben wij een goede naam opgebouwd bij onze klanten. Wij zien met name in het MKB nog vele mogelijkheden op het gebied van cloud computing en informatiemanagement. In dit kader hebben we recentelijk Volution - vooruitstrevend in onderwijs - gelanceerd en komen we begin 2014 met DataByte Tablot, ons nieuwe concept voor het MKB".

Informatique is opgericht in 1995 en verkoopt een uitgebreid assortiment computers, randapparatuur, games en tv's uit voorraad. Vanuit haar winkel in Berkel & Rodenrijs en online. Informatique heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als ict retailer. Het bewijs? Informatique ontving in 2011, 2012 en 2013 de publieksprijs 'computerwinkel van het jaar' en werd bovendien webwinkel van het jaar in 2011 en 2012!

Hoewel DataByte en Informatique als zelfstandige bedrijven doorgaan, kunnen beiden zich door deze unieke samenwerking richten op groei vanuit de eigen sterke disciplines. Informatique kan hierdoor een tweede showroom in Steenbergen openen. DataByte zal haar gebied vergroten met een verkoopkantoor in Berkel en Rodenrijs. Etienne Struijs (oprichter en directeur Informatique): "Ik ben blij dat we zo samen de behoeften van onze klanten in zowel de zakelijke als ook consumentenmarkt optimaal kunnen invullen. Voor onze zakelijke klanten kunnen we op deze manier een veel breder pallet aan diensten bieden."


Databyte