Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Informatique is voor vierde maal op rij "Computerwinkel van het jaar"

Computerwinkel van het jaar 2014!


Berkel en Rodenrijs, 7 maart 2014 - Informatique heeft bij de jaarlijkse verkiezingen van de beste ICT-bedrijven van Nederland, ook wel beter bekend als de ICTWaarborg Awards, voor de vierde keer op rij de prestigieuze publieksprijs 'Computerwinkel van het jaar' behaald. Gedurende de stemperiode van de ICTWaarborg Awards kon het publiek stemmen op één van de ruim 5000 genomineerde ICT bedrijven uit heel Nederland.

Brancheorganisatie ICTWaarborg reikte op donderdag 6 maart 2014 voor de tiende keer de ICTWaarborg Awards uit. De feestelijke uitreiking van deze verkiezing vond plaats in Kasteel De Schaffelaar in Barneveld, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers. In het totaal zijn er 52 Awards vergeven: 4 voor de landelijke winnaars van de vakgroepen Winkel, Webwinkel, Servicebedrijf en Zakelijke dienstverlener en 48 voor de provinciale vakgroep-winnaars.

Informatique mocht zowel de provinciale prijs, als de landelijke prijs voor beste computerwinkel van het jaar in ontvangst nemen. Bij de verkiezing was niet alleen het aantal stemmen doorslaggevend, maar ook de beoordeling van het publiek telde mee in de verkiezing van de winnaars.

'Het voelt heel bijzonder om deze award voor de vierde keer op rij te winnen. En dat het publiek diegene is die dat bepaalt, dat maakt het helemaal speciaal. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar stem' aldus de troste directeur/eigenaar van Informatique, Etienne Struijs.