Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Onze maatregelen omtrent het coronavirus


Beste klanten en relaties van Informatique,

We willen je graag informeren over onze maatregelen omtrent het coronavirus.
Onze winkel blijft tot nader bericht open. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van klanten, bezoekers en medewerkers heeft uiteraard de hoogste prioriteit.

Informatique heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:


     • Als je iets ter reparatie komt brengen, graag eerst telefonisch of via email een afspraak maken.

     • Ook voor het afhalen van reparaties geldt: S.v.p. niet onaangekondigd langskomen. Zodra het        artikel klaar is, nemen wij contact met je op en bespreken op welk tijdstip je het kunt afhalen.

     • Voor het afhalen van eerder geplaatste bestellingen geldt: Je ontvangt een bevestiging per email.        Wil je die beantwoorden met het tijdstip waarop je wilt langskomen? Houd wel rekening met        langere wachttijden dan normaal gezien de grote drukte.

     • Doe je een online aankoop en wil je deze afhalen? Dan stellen wij het op prijs als je vooraf betaalt.        Als dit niet mogelijk is, geven wij de voorkeur aan pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat        meerdere keren per dag. Contante betalingen kunnen we niet meer accepteren.

     • Ben je verkouden of hoest je? Ook dan vragen we je vriendelijk om aankopen online te doen en te        laten bezorgen. Informatie en advies wordt telefonisch en per email gegeven.

     • De bezorgers van PostNL kunnen vanaf vandaag tekenen voor ontvangst als de ontvanger daar        toestemming voor geeft. Ze vragen dan om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en        noteren deze in het handtekeningveld.

     • Onze leveranciers leveren de goederen tot de deur. Chauffeurs komen niet meer binnen.

     • Onze medewerkers letten extra op hygiëne en staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen!

Levertijden kunnen uitlopen vanwege achterstanden bij de vervoerders.

Mail naar verkoop@informatique.nl voor vragen en opmerkingen over de aanschaf, beschikbaarheid en prijzen van producten en systemen. Voor alle overige vragen kun je mailen naar: klantenservice@informatique.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 010-5191666.