Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology Netwerk Opslag

Al sinds 2004 is Synology de meest belangrijke producent op het gebied van netwerkopslag. Voor zowel (klein)zakelijk als thuis biedt Synology een ruim assortiment aan gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende producten. Kenmerkend voor Synology is de uitstekende beheer-software (DSM) welke eenvoudig te bedienen is maar toch een rijkdom aan geavanceerde opties en toepassingen bevat. Synology netwerk-opslag maakt gebruik van rotsvaste hardware om de betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Maar dat is niet alles! Goede hardware en gebruiksvriendelijke software zijn slechts enkele pijlers van Synology producten. Hieronder treft u een overzicht van verdere eigenschappen van Synology producten.

 • Apps On-Demand

  DSM is een web-based platform. Dit betekent dat u eenvoudig vanuit uw browser de software kunt bedienen. Eenmaal ingelogd kunt u met een paar muisklikken extra applicaties installeren. U kunt dus gewoon kiezen uit Photo Station, Download Station, Cloud Station en andere web apps vanuit het Package Center. Applicaties als pakketten geven u meer controle over uw NAS en heeft als voordeel dat updates sneller worden aangeboden. Wanneer u een nieuw pakket installeert op uw NAS, bijvoorbeeld een nieuwe fisheye-camera voor Surveillance Station, dan worden updates direct beschikbaar vanuit het Package Center.

 • Automatisch syncen

  Waar u zich ook bevindt, binnen of buitenshuis, op elk apparaat, notebook, PC, tablet of smartphone, u kunt altijd beschikken over de nieuwste versies van uw bestanden. Cloud Station toont zich op uw PC of Mac als een normale map, maar de Cloud Station map is eigenlijk uw privé cloud die altijd volledig up-to-date is. Cloud Station stelt bestanden, liedjes en foto’s beschikbaar voor elke computer waarachter u zich bevindt en alles is altijd gesynchroniseerd.

 • ezCloud QuickConnect

  Zelfs zonder de netwerk-instellingen te configureren kunt u nog steeds op afstand toegang krijgen tot uw bestanden. Met ezCloud Synology’s, er is niets wat u niet kunt benaderen via het internet. Zodra de netwerkkabel is aangesloten op de DiskStation kunt u gebruik maken van Cloud Station en DownloadStation voor het openen en synchroniseren van bestanden. Er is geen noodzaak om een router of ander netwerkapparaat te configureren. Het maakt niet uit waar u zich bevindt, uw bestanden zijn altijd binnen handbereik.

 • Hybrid RAID

  Direct een volume aanmaken
  DSM maakt het creëren van een RAID-volume eenvoudig met de Synology Hybrid RAID (SHR). Als u geen behoefte hebt om de verschillen tussen RAID-typen te bestuderen, dan kunt u met SHR direct een volume creëren. De Wizard-gebaseerde configuratie vereenvoudigd het proces tot een paar simpele muisklikken. Meer heeft u niet nodig om van start te gaan.

  Snel bestanden opslaan
  U hoeft niet te wachten met het opslaan van gegevens in uw NAS-server. Met SHR kunt u beginnen met het verplaatsen van bestanden naar de DiskStation tijdens het aanmaken van de volumes.

  Maximale opslagcapaciteit
  Traditionele RAID-oplossingen creëren een array op basis van de kleinste harddisk. Echter, SHR verdeelt elke harddisk in kleinere stukken, hierdoor kan de volledige capaciteit van elke schijf worden gebruikt voor een optimale bezetting.

  Betrouwbare fouttolerantie
  In tegenstelling tot gebruikelijk levert SHR een fout-tolerantie van 1 tot 2 harddisks, afhankelijk van uw type array. Dus als een harddisk faalt, dan zijn uw gegevens nog steeds toegankelijk.

 • Virtualisatie

  Nu met VMware vSphere® 5 ondersteuning
  Synology herkent de trend in virtualisatie. Daarom streven ze naar de meest up-to-date ondersteuning van geavanceerde technologieën. Synology is een toonaangevende NAS-server leverancier en ondersteunt daarom VMware vSphere® 5. Synology NAS-servers ondersteunen ook andere grote virtualisatie-oplossingen. Synology is toegewijd aan het vereenvoudigen van gevirtualiseerde opslag omdat daardoor de flexibiliteit wordt verhoogd voor bedrijven. Deze toewijding reikt verder dan de steun voor grote bedrijven. Met een Synology NAS zijn zelfs de meest prijsbewuste kleine en middelgrote bedrijven in staat om virtualisatie te introduceren in de dagelijkse werkomgeving.

 • Energiebesparend

  Synology DiskStations zijn ontworpen en ontwikkeld met energie-efficiëntie in het achterhoofd. Terwijl de gemiddelde PC-tegenhanger ongeveer 250 ~ 300W verbruikt, verstookt een Synology DiskStation DS1010+ slechts 68W in volle werking en 30W in slaapstand. Dit helpt niet alleen om energie te besparen, maar verlengt tevens de levensduur van de harddisks. Daarnaast zijn er slimme instellingen zoals Wake on LAN/WAN en gepland Aan/Uit welke bijdragen aan de verdere verlaging van het stroomverbruik. Tevens past de slimme ventilator de snelheid automatisch aan op basis van belasting en kamertemperatuur. Geluidshinder wordt hiermee teruggedrongen tot een minimum.