Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wat is Omada Cloud?

tplink-omada-sdn-img

Software Defined Networking (SDN) met cloudtoegang

TP-Link Omada is een slimmere end-to-end cloudoplossing speciaal voor bedrijfsnetwerken en integratie van gateways, switches, access points, en meer in een volledige Software Defined Networking (SDN)-oplossing. TP-Link Omada biedt 100% gecentraliseerd cloudbeheer om een zeer schaalbaar netwerk te creëren - allemaal bestuurd vanuit één enkele interface, overal en altijd.

tplink-omada-overzicht

Veelzijdige Portfolio's van Cloud Beheerde Apparaten

Omada biedt gateways, switches, access points, cloudcontrollers en meer tot een volledige Software Defined Networking (SDN)-oplossing. Bekijk hier de producten.

Scenario Gebaseerd Ontwerp

TP-Link Omada is speciaal ontworpen voor horeca, onderwijs, retail, kantoren en meer. Op scenario gebaseerde producten en de rijke voordelen voldoen aan verschillende behoeften in verschillende omgevingen.

horeca

Horeca

Hoge kwaliteit en volledige Wi-Fi dekking

onderwijs

Onderwijs

Wi-Fi voor omgevingen met hoge dichtheid

retail

Retail

Sociale marketing voor O2O

kantoor

Kantoor

Draadloze en bekabelde verbindingen

catering

Catering

Volledige Wi-Fi dekking in omgevingen met hoge dichtheid

Software Defined Networking (SDN)

Software Defined Networking (SDN)

Gecentraliseerd beheer van gateways, switches, access points en meer

Gecentraliseerd Cloud Beheer

Gecentraliseerd Cloud Beheer

100% gecentraliseerd cloudbeheer vanaf verschillende locaties, overal en altijd

Zero-Touch Voorziening

Zero-Touch Voorziening

Op afstand implementeren en configureren van multi-site netwerken zonder een technicus naar de locatie van de klant te sturen

Eenvoudige Netwerk Monitoring

Eenvoudige Netwerk Monitoring

Het gebruiksvriendelijke dashboard maakt het gemakkelijk om de realtime netwerkstatus te zien en het netwerkgebruik en het verkeer te controleren

AI-Gedreven Technologie

AI-Gedreven Technologie

100% gecentraliseerd cloudbeheer vanaf verschillende locaties, overal en altijd

High-Density Wi-Fi Implementatie

High-Density Wi-Fi Implementatie

Profiteer optimaal van een hoge gelijktijdigheidscapaciteit voor omgevingen met hoge dichtheid met TP-Link Omada Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP's

Probleemloos gecentraliseerd beheer

100% gecentraliseerd cloudbeheer van het gehele netwerk vanaf verschillende locaties dat wordt bestuurd via één interface - altijd en overal.

tp-link-icon-probleemloos-beheer

Cloud met een hogere efficiëntie - Zero-Touch Provisioning

Omada Zero-Touch Provisioning biedt de mogelijkheid om op afstand netwerken op meerdere locaties te implementeren en te configureren, zodat het niet nodig is om een medewerker naar de locatie te sturen. Met Omada Cloud kan de implementatie van een netwerk tegen lagere kosten worden uitgevoerd.

tp-link-icon-probleemloos-beheer

Stap 1

Sluit aan op de locatie en verbind de Omada-apparaten met internet

Stap 2

Wijs de apparaten toe via het dashboard van Omada Cloud

Stap 3

Apparaten halen automatisch het configuratiebestand op uit de cloud

Stap 4

Geniet van 100% externe implementatie en cloudbeheer

AI-gestuurde technologie voor betere prestaties en eenvoudig netwerkonderhoud

Intelligente Netwerkanalyse, Waarschuwing en Optimalisatie*

Analyseert potentiële netwerkproblemen en stuurt optimalisatiesuggesties voor een hogere netwerkefficiëntie
Lokaliseert netwerkfouten, waarschuwt en informeert gebruikers en genereert oplossingen om netwerkrisico's te verminderen.

ai-analyse Opmerking: Intelligente Netwerkanalyse, Waarschuwing en Optimalisatie worden ontwikkeld en zullen naar verwachting in 2022 worden uitgebracht.

Automatische Kanaalselectie en Vermogensaanpassing

Biedt krachtige draadloze prestaties en vermindert Wi-Fi-interferentie aanzienlijk door automatisch de kanaalinstellingen en zendvermogensniveaus van naburige AP's in hetzelfde netwerk aan te passen.

ai-kanalen

Verschillende managementrollen toewijzen

Toewijzing van privileges aan meerdere gebruikers is beschikbaar om de efficiëntie en beveiliging van het beheer te vergroten. Beheer door meerdere personen, machtigingen op meerdere niveaus en het toevoegen van beheerders maken flexibele netwerkbediening en -onderhoud mogelijk.

managementrollen

Wi-Fi Heatmap Simulator

Genereer een Wi-Fi oplossing door het draadloze dekkingseffect van AP's op de werkelijke locatie te simuleren. Bepaal het juiste aantal en de juiste locatie van AP's volgens de dekkingsvereisten.

tplink-heatmap

Eenvoudige en intelligente netwerkbewaking

Met het gebruiksvriendelijke dashboard kun je eenvoudig de realtime netwerkstatus bekijken; netwerkgebruik en verdeling van het verkeer controleren; logboeken over de netwerkconditie waarschuwingen voor abnormale gebeurtenissen en meldingen ontvangen; of zelfs belangrijke gegevens opvolgen voor betere bedrijfsresultaten.

tplink-netwerk-monitoring

Gevisualiseerd netwerkrapport voor handige samenvatting

Help serviceproviders eenvoudig de kwaliteit van de netwerkservice aan hun klanten te rapporteren via rapporten. IT-beheerders rapporteren ook eenvoudig de status van het netwerk via rapporten. Selecteer jouw geautomatiseerde periodieke rapporttijden en e-mailmeldingen.

Uitgebreide beveiliging voor het gehele netwerk

Betere bescherming van de privacy van gebruikers

TP-Link Omada scheidt de netwerkbeheergegevens van gebruikersgegevens. Het verkeer van gebruikers gaat niet via de cloud, zodat de privacy van gebruikers beter wordt beschermd.

tplink-beveiliging

Twee-factorenauthenticatie verbetert de accountbeveiliging

Verbetert de beveiliging van uw netwerkbeheeraccount en alle persoonlijke informatie die u bij TP-Link opslaat aanzienlijk.

Voldoende beveiligingsfuncties

Een krachtige firewall en geavanceerde beveiligingsfuncties helpen om het netwerk en de gegevens te beschermen.

tplink-beveiliging-punten

Cloud met een hogere betrouwbaarheid - SLA-beschikbaarheid

Een hogere betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door 99,99% SLA-beschikbaarheid, 24/7 automatische foutopsporing, geografisch geïsoleerde back-upservers en betrouwbare productkwaliteit. Het netwerk blijft werken, zelfs als het verkeer wordt onderbroken.

Betrouwbare verbindingen, zelfs met high-density clients

Het is uitgerust met enterprise-chipsets, speciale antennes, geavanceerde RF-functies, automatische kanaalselectie en vermogensaanpassing. Omada Wi-Fi 6 en Wi-Fi 5 AP's hebben een hoge gelijktijdigheidscapaciteit voor opmerkelijke prestaties in omgevingen met hoge dichtheid.

Veelzijdige Portfolio's van Cloud Beheerde Apparaten

Omada biedt gateways, switches, access points, cloudcontrollers en meer tot een volledige Software Defined Networking (SDN)-oplossing. Bekijk hier de producten.