Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S

552997
Wacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S | CTH-490AK-NWacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S | CTH-490AK-NWacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S | CTH-490AK-NWacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S | CTH-490AK-N
Beoordeling
Artikelnummer552997
FabrikantcodeCTH-490AK-N
EAN code4949268619424
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe Wacom Intuos Art. Of je nu droomt over het starten van een portfolio, het verzamelen van meer 'likes' of het verleggen van je creatieve grenzen: Intuos heeft alles wat je nodig hebt om dit te verwezenlijken.

Alles wat je nodig hebt in één creatieve box
Wat je artistieke ambities ook zijn, Intuos helpt je met het realiseren ervan. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, zit in één verpakking. Bij elke hoogwaardige Wacom pentablet krijg je een gratis creatief pakket vol downloadbare creatieve software, services en online tutorials.

Creëer fantastische dingen
Intuos is een prachtig ontworpen, gemakkelijk te gebruiken pentablet. Teken, schets, schilder en bewerk met een natuurlijke touch en beweging. De drukgevoelige pen, de soepel reagerende tablet, de intuïtieve multi-touch bewegingen en de aanpasbare ExpressKeysT brengen een geheel nieuw arsenaal digitale hulpmiddelen binnen handbereik.

Snelstart
De installatie is simpel. Sluit de USB-connector aan op je Mac of pc, installeer het stuurprogramma, registreer je en download de creatieve software. Nu ben je klaar om te beginnen met creëren.

Download de laatste drivers voor je Wacom Intuos om opmimaal gebruik te maken van alle features. Wist je dat je met de nieuwste Intuos driver o.a. 2048 drukniveaus hebt i.p.v. 1024? Download de laatste drivers hier

Kies uit vier modellen die zijn afgestemd op jouw manier van werken:


Intuos Draw: laat je fantasie de vrije loop
Gewoon beginnen en je eigen stijl ontdekken? Met Intuos Draw wordt creëren echt leuk. Teken, schilder en werk met een gebruiksvriendelijke pentablet.
>> Klik hier voor de Intuos Draw

Intuos Art: til je kunstwerken naar een hoger niveau
Dus je beschikt al over artistieke vaardigheden? Toon die aan de rest van de wereld met Intuos Art. Schilder, ontwerp en creëer met een drukgevoelige pen op een digitaal canvas.

Intuos Comic: wek je verhalen tot leven
Wil je dat je figuren van de pagina spatten? Dan is de Intuos Comic je perfecte maatje. Schets, teken en kleur beelden in met een drukgevoelige pen op digitale pagina's.
>> Klik hier voor de Intuos Comic

Intuos Photo: creëer in een oogwenk de meest fantastische foto's
Je foto's vertellen een verhaal. Maak dit tot een prachtig verhaal met Intuos Photo. Perfectioneer je foto's om ze af te drukken, verleg je creatieve grenzen en deel je creaties met vrienden en familie.
>> Klik hier voor de Intuos Photo



Producteigenschappen Wacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S

Touch bediening
Programmeerbare knoppen
Werkgeheugen
0 GB

Kenmerken

Draadloos
Volledige PC

Beeldscherm

Schermformaat
7.0 "
Schermresolutie

Gewicht en omvang

Afmetingen
210x169x11 mm

Processor

Type
Pen Tablet

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
0 GB

Gerelateerde artikelgroepen Wacom Intuos Art Pen & Touch Tablet S

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.