Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson DM-D30 Display for TM-m30 Black Re

150771
Beoordeling
Artikelnummer150771
FabrikantcodeA61CF26111
EAN code8715946609164
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 231,00

€ 190,91 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Snel en eenvoudig communiceren met uw klanten dankzij dit zeer goed leesbare scherm met hoge snelheid.

• Helder blauw en wit LCD-scherm
• Werkt met TM-M30-printer
• Display in 20 kolommen met twee regels

Voeg een veelzijdig scherm uit de DM-D30-reeks toe aan uw Epson M30 POS-printer of ander POS-apparaat en geef makkelijk leesbare en klantvriendelijke aankoopinformatie weer bij de kassa.

Eenvoudig te lezen en gebruikersvriendelijk
Het DM-D30-display heeft een compact en zeer helder LCD-scherm, een goed leesbare indeling van 20 kolommen met twee regels en biedt gegevensoverdracht met hoge snelheid, een Flash-geheugen en een uitgebreide lettertypetabel. U kunt dit compacte, maar eenvoudig leesbare blauw-witte LCD-scherm eenvoudig op uw M30-printer installeren, zodat klanten in één oogopslag over informatie beschikken.

Flexibele interface voor eenvoudige integratie
Eenvoudige aansluiting en stroomvoorziening via USB zorgen ervoor dat u het scherm eenvoudig kunt integreren. Bovendien betekenen de volledige ESC/POS- en OPOS-compatibiliteit en de optie om te upgraden naar een draadloze verbinding of om een USB-uitbreidingskabel te gebruiken, dat u de D30 overal kunt plaatsen waar u deze nodig hebt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.