Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 7m Coax High Res VGA Kabel

167558
StarTech 7m Coax High Res VGA Kabel | MXTMMHQ7MStarTech 7m Coax High Res VGA Kabel | MXTMMHQ7MStarTech 7m Coax High Res VGA Kabel | MXTMMHQ7M
Beoordeling
Artikelnummer167558
FabrikantcodeMXTMMHQ7M
EAN code0065030853378
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 1,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-4 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 24,00

€ 19,83 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
Sluit uw VGA-scherm aan met de kwalitatief beste aansluiting die momenteel verkrijgbaar is, tot een afstand van 7 m van uw computer

Met de MXTMMHQ7M 7 m lange VGA-kabel kunt u uw VGA-scherm of -projector op een afstand tot 7 m aansluiten op uw computer, videoschakelaar of andere VGA-apparaat. De voor schermen met hoge resolutie geschikte kabel is ontworpen voor de hoogste videokwaliteit die via VGA mogelijk is en is ideaal voor applicaties met hoge resolutie van 1920x1200 en hoger.

Deze duurzaam geproduceerde coaxiale VGA-videokabel (HD15 naar HD15) elimineert de foto "ghosting" en vage beelden die inherent zijn aan niet-coaxiale VGA-kabels, en biedt uitstekende bescherming tegen EMI-storingen door het gebruik van ferrietkernen bij de connectoruiteinden.

Deze 7 m lange VGA-kabel wordt gedekt door StarTech.com's levenslange garantie.

The StarTech.com Advantage

- Duidelijk beeld met coax-kabel en ferrietkernen die EMI-storingen elimineren
- Gegarandeerde betrouwbaarheid

Producteigenschappen StarTech 7m Coax High Res VGA Kabel

Kenmerken

Kleur
Zwart
Aansluiting 1
VGA (D-Sub)
Aansluiting 2
VGA (D-Sub)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.