Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C

169158
Startech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C | USB2AUB2RA2MStartech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C | USB2AUB2RA2MStartech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C | USB2AUB2RA2M
Beoordeling
Artikelnummer169158
FabrikantcodeUSB2AUB2RA2M
EAN code0065030862424
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 9,50

€ 7,85 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze Micro-USB kabel heeft twee rechtshoekige connectors waarmee u moeilijk bereikbare poorten kunt aansluiten en ook kabel- en poortbeschadiging kunt voorkomen. De kabel is ideaal voor het opladen van uw mobiele apparaten in een auto of voor de aansluiting op randapparaten die moeilijk met een rechte connector kunnen worden aangesloten.

Maak verbinding met moeilijk bereikbare poorten
Met de rechtshoekige connectors kunt u verbinding maken met poorten die anders niet of moeilijk bereikbaar kunnen zijn. Perfect voor het opladen van in de auto bevestigde, mobiele apparaten of voor het aansluiten van uw draagbare harde schijf of ander Micro-USB 2.0 apparaat op uw computer, geheel volgens uw installatiebehoeften.

De hoekige connectors voorkomen dat de kabel in vreemde hoeken wordt gebogen of te sterk wordt belast bij het maken van een verbinding. Het biedt een meer natuurlijke vorm op de aansluitpunten, waardoor onnodige belasting en beschadiging van de kabel en poorten worden vermeden.

Synchroniseer en laad uw USB 2.0 mobiele apparaten op
Laad uw USB 2.0 Micro B-telefoons en -tablets op met vol oplaadvermogen, zonder de oplaadtijd te verhogen, zelfs op een afstand van 2 meter van uw lader.

Deze lange kabel lost afstandsbeperkingen op en zorgt ervoor dat u aangesloten blijft zelfs als u aantekeningen maakt in een vergaderruimte, e-mails controleert in een hotelkamer of leest in een café.

Maak gemakkelijk verbinding met uw mobiele apparaten
De kabel heeft een dunne, maar robuuste connector, zodat u uw telefoon of tablet kunt aansluiten zonder de beschermhoes te moeten verwijderen. Bovendien kunt u dankzij de rechtshoekige Micro-USB connector sms-en, werken of games spelen op uw mobiele apparaat, zelfs tijdens het opladen, zonder dat de kabel in de weg zit.

De USB2AUB2RA2M 2 meter lange kabel wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com, voor gegarandeerde betrouwbaarheid.

Producteigenschappen Startech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C

Kenmerken

Lengte
2.00 m
Aansluiting 1
USB A
Aansluiting 2
Micro USB-B
Aansluiting 1 type
Mannelijk
Aansluiting 2 type
Mannelijk
Connector 1 vormfactor
Haaks
Connector 2 vormfactor
Haaks
AWG draad omvang
24/30
Geleidermateriaal
Nikkel
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens
480 Mbit/s
Kleur
Zwart

Aansluitingen

USB Versie
2.0

Gerelateerde artikelgroepen Startech 2m 6 ft Right Angle Micro-USB C

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.