Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back

170052
Startech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back | HSB4SATSASBAStartech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back | HSB4SATSASBAStartech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back | HSB4SATSASBAStartech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back | HSB4SATSASBAStartech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back | HSB4SATSASBA
Beoordeling
Artikelnummer170052
FabrikantcodeHSB4SATSASBA
EAN code0065030859547
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 130,00

€ 107,44 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De HSB4SATSASBA verwijderbare 4-drive backplane maakt het plaatsen en verwijderen van schijven gemakkelijk en snel, door drie 5,25 inch bays te veranderen in een hot-swappable interface voor max. vier 3,5 inch SATA of SAS harde schijven (HDD).

Voor extra veelzijdigheid kan de hot-swappable bay worden verbonden met SATA I/II/III en SAS I/II harde schijven, een ideale oplossing voor bedrijfssysteemtoepassingen.

Voor een snelle en veilige installatie en verwijdering van schijven is de backplane voorzien van uitwerphendels en een toetsblokkeringsfunctie. Om storingen van harde schijven te voorkomen, is de bay uitgerust met een ventilator en uitstekende warmteafvoer door de geventileerde robuuste aluminiumbehuizing.

De HSB4SATSASBA wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

StarTech.com Voordeel
- Biedt uitstekend schijfprestatie, met ondersteuning van volledige SATA III/SAS II datatransmissiesnelheden tot 6 Gbps
- Flexibele schijfopties met ondersteuning van zowel SATA als SAS schijfinterfaces
- Zorgt voor ideale bedrijfstemperaturen van de schijf door de warmtespreiding te maximaliseren en de opgebouwde warmte af te voeren dankzij de geventileerde aluminium behuizing en ingebouwde ventilator

Producteigenschappen Startech 4 Bay Hot Swap Mobile Rack Back

Design

LED-indicatoren
Activiteit, Stroom

Kenmerken

Materiaal
Aluminium

Design

Kleur
Zwart

Gewicht en omvang

Hoogte
124 mm
Breedte
145 mm
Diepte
197 mm
Gewicht
1300 g

Geheugen

Overdrachtssnelheid
6 Gbit/s

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
SATA

Opslagmedia

Hot swappable HDD

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.