Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ZENS Single Wireless Charger rond - Wit

181239
ZENS Single Wireless Charger rond - Wit | ZESC05B/00ZENS Single Wireless Charger rond - Wit | ZESC05B/00ZENS Single Wireless Charger rond - Wit | ZESC05B/00ZENS Single Wireless Charger rond - Wit | ZESC05B/00
Beoordeling
Artikelnummer181239
FabrikantcodeZESC05B/00
EAN code8714835111832
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ZENS Single Wireless Charger heeft een tijdloos, bescheiden design dat naadloos past bij elke decoratiestijl. De draadloze oplader is zeer gebruiksvriendelijk, het apparaat kan vrij worden geplaatst en hoeft niet te worden vergrendeld. De ingebedde inductiespoelen waarborgen keer op keer een vlekkeloze prestatie.

Features
Moeiteloos draadloos opladen thuis of op het werk
Leg toestel simpelweg neer en hij laad
Stijlvol en onderscheidend design
Werkt met de laatste smartphone modellen die Qi ondersteunen



Specificaties
Qi-gecertificeerde inductietechnologie
7 Inductiespoelen ingebed in de oplaad pad
Duurzaam ontwerp; minimaal stand-by vermogen
Werkt met alle Qi-compatibele producten

Draadloze oplaad pads
ZENS draadloze oplaad pads zijn ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Uw toestel wordt direct opgeladen zodra het op een laadstation wordt geplaatst. De ingebouwde inductiespoelen creëren een zeer groot positioneergebied voor feilloos draadloos opladen. Je kan je toestel dan ook overal op het laadstation neerleggen. Elke smartphone die werkt met de Qi-standaard kan door de pads worden opladen. Een wirwar aan laadkabels wordt hiermee voorkomen.

Draadloos opladen
De Qi Technologie staat voor draadloos opladen door inductie. De ZENS laders gebruiken een elektromagnetisch veld en inductieve koppeling om energie te sturen naar het apparaat dat moet worden opgeladen. Ze zijn geschikt voor elk compatibel elektronisch oplaadbaar apparaat tot maximaal 5W. De verzonden energie wordt opgeslagen in de batterijen van het toestel.
De opladers (verzenders) gebruiken een inductiespoel om een elektromagnetisch veld te creëren. Een inductiespoel in het draagbare apparaat (ontvanger) neemt de energie op en zet deze weer om in elektrische stroom naar de accu.
Inductietechnologie maakt het opladen van mobiele apparaten een stuk gemakkelijker; u hoeft geen stroomkabel meer aan te sluiten. Het toestel kan op, of in de buurt van een laadstation worden geplaatst.

Producteigenschappen ZENS Single Wireless Charger rond - Wit

Kenmerken

Lengte snoer
1.00 m

Energie

Stroom
1.0 A
Draadloos opladen

Gerelateerde artikelgroepen ZENS Single Wireless Charger rond - Wit

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.