Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech PTZ Pro 2 Camera

182429
Logitech PTZ Pro 2 Camera | 960-001186Logitech PTZ Pro 2 Camera | 960-001186
Beoordeling
Artikelnummer182429
Fabrikantcode960-001186
EAN code5099206070455
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 324,00

€ 267,77 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Logitech PTZ Pro 2 Camera levert de beste optics en levensechte video om een ervaring te creëren alsof u samen in dezelfde ruimte zit, zelfs als u duizenden kilometers van elkaar verwijderd bent. De technische verbeteringen zorgen voor ongelooflijk scherpe beeldresolutie, uitstekende reproductie van de kleuren en uitzonderlijke optische accuratesse. En voor slechts de helft van de prijs van vergelijkbare modellen is PTZ Pro 2 duidelijk de slimme keuze.

Leg de actie vast in HD
De PTZ Pro 2 past perfect in klaslokalen, collegezalen en grote vergaderruimten. Stel in op breedbeeld met een ruim gezichtsveld van 90° of stel scherp op presentatoren, panelleden en whiteboards met flexibele pan- en kantelbedieningen. Een 10x zoomlens met autofocus brengt sprekers en hun visuele hulpmiddelen perfect in beeld, en biedt uitstekende details en helderheid voor externe deelnemers en opnamesystemen.

Gemakkelijk in te stellen en te gebruiken
Dankzij de plug-and-play USB-verbinding is het gemakkelijk om de PTZ Pro 2 te implementeren en gebruiken. Sluit eenvoudigweg PTZ Pro 2 via USB op de computer van de vergaderruimte of uw laptop aan en u bent klaar om te beginnen. De PTZ Pro 2 is ontworpen voor compatibiliteit met videovergadertoepassingen op Windows- en Mac-computers, en daarmee een aanvulling op elk geluidssysteem en elke speakerphone.

Bedienen van dichtbij of op afstand
Pan, kantel en zoom met de afstandsbediening om alles te zien in uw vergaderruimte, collegezaal, klaslokaal of werkruimte. De camera kan ook vanaf een externe locatie worden bediend met behulp van downloadbare software.

Producteigenschappen Logitech PTZ Pro 2 Camera

Kenmerken

Kleur
Zwart/Grijs

Design

Montagewijze
Standaard

Camera

Maximale beeldsnelheid
30 fps

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.