Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wooting One Basic

183083
Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001Wooting One Basic | BA1-US2-RD-001
Beoordeling
Artikelnummer183083
FabrikantcodeBA1-US2-RD-001
EAN code8719324576017
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar

Lifestyle Wooting One

Drukgevoelige toetsen
Geleidelijke beweging op een toetsenbord, net als een joystick voor de controller. Een geheel nieuwe inputdimensie waarvoor geen native game-ondersteuning vereist is.

Individuele RGB-verlichting
Wees flitsend en maak een picasso voor het toetsenbord. Of wees praktisch en voeg spelspecifieke kleurenprofielen toe. Het is allemaal mogelijk met de key-by-key programmeerbare RGB-lampjes.

Mechanische schakelaars
Verhoog uw WPM en haal de snelste reactietijd mogelijk. Voel nog steeds die heerlijke mechanische toetsenbordervaring, zelfs met onze analoge technologie.

Blauw of Rood?
Wooting maakt onderscheid in Linear55 en Clicky55 switches. De Linear55 switches zijn vergelijkbaar met MX-Red switches en de Clicky55 switches met MX-Blue

RedSwitch


Verstelbaar activeringspunt
Wil je die supersnelle reactie op het toetsenbord? Stel het bedieningspunt in op 1,5 mm. Veel typefouten tijdens het typen? Laat het zakken tot 2,5 mm. Het ligt in jouw handen.

Dubbele toetsaanslag (D.K.S.)
Maak twee bedieningspunten op een enkele toetsaanslag en maak het leven gemakkelijk. Normale cast (W) op het eerste bedieningspunt neemt de tijd om te richten, maar je bent klaar om snel een speciale spell te casten met het tweede activatiepunt (shift W). Voor het geval dat je in benauwde situaties terecht komt.

Flartech Prism-schakelaar
De nieuwste technologie binnen handbereik met behulp van infrarood mechanische schakelaars die meer dan 100 miljoen clicks vooruit kunnen en hot-swappable zijn met andere flaretech switch-types.Duurzaam Gebouwd
Word boos, begin te vloeken bij het spel en stomp je Wooting One. De AL5052 aluminium bovenplaat en hoogwaardige ABS-basis kunnen uw frustraties gemakkelijk aan.


The Stuff that's in the box


De Wootility
De Wootility is to the point, driverless en hoeft niet op de achtergrond te draaien. Gemaakt door echte gamers voor iedereen.

WHAT'S IN THE BOX!?
• Wooting One toetsenbord
• 88 Linear55 switches
• Afneembare USB kabel
• 4 Extra Switches (2xLinear55 & 2xClicky55)
• Tooltje om switches en keys te wisselenProducteigenschappen Wooting One Basic

Taal toetsenbord
Toetsenbordindeling
Combinatieset
Mechanisch
LCD Scherm
Backlit
Polssteun

Poorten & interfaces

Aantal USB poorten
0

Multimedia sneltoetsen

Bediening

Numeriek toetsenblok
onbekend

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.